Студентка першого курсу факультету аграрного менеджменту Тетяна Касаховська розповідає про навчання в НУБіП України

29 травня 2023 року

   Здобувач вищої освіти Тетяна Касаховська, завершуючи навчання на першому курсі в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, поділилася своїми враженнями з учнями 10-го класу Ніжинської гімназії І-ІІІ ст. №1 в Чернігівській області.


   Тетяна розповіла про навчання на факультеті аграрного менеджменту за спеціальністю 073 «Менеджмент», про переваги організації навчального процесу в університеті в цілому, а також в умовах воєнного стану. Зазначила, що дуже важливим для учасників освітнього процесу є забезпеченість всіх дисциплін електронними навчальними курсами, де студенти можуть отримувати і виконувати завдання, знайомитись із лекціями, додатковими джерелами інформації, переглядати і слухати відео та аудіо матеріали з дисциплін.
  
   Школярів зацікавило те, що з першого курсу формуються англомовні групи, в яких вони можуть покращити свій рівень англійської мови, а також можуть брати участь у програмах академічної мобільності. Звісно ж школярів зацікавило і те, що після занять вони можуть брати участь у різних спортивних, культурно-масових заходах, конференціях, круглих столах, відвідувати різні гуртки і розвиватися свій творчий потенціал.
  
   Наприкінці зустрічі Тетяна запросила школярів разом з їх класним керівником та батьками приїхати на екскурсію до Національного університету біоресурсів і природокористування України, щоб безпосередньо ознайомитися з навчально-матеріальною базою та надзвичайно мальовничою територією університету, зокрема ботанічним садом.
 
Аліна Троян,
доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook