Відбулася презентація магістерських програм для студентів заочної форми навчання

24 травня 2023 року
    Деканат економічний факультету проводить послідовну роботу з ознайомленням студентів-випускників ОС «Бакалавр» з новими правилами прийому в магістратуру, які діють у 2023 року. Тому 23 травня відбулася чергова зустріч з студентами заочної форми навчання, які навчаються в міжкафедральних навчальних лабораторіях у регіональних навчальних закладах університету.

    Для студентів міжкафедральних навчальних лабораторій на базі Бобровицького, Заліщицького, Ірпінського, Мукачівського та Рівненського фахових коледжів НУБіП України спеціальностей - 051 »Економіка», 071 «Облік і оподаткування», 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» та 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» була проведена презентація магістерських програм, які є на факультеті.

    На зустрічі з сутдентами-випускниками декан факультету Анатолій Діброва розповів про переваги навчання у магістратурі на економічному факультеті. Завідувачі випускових кафедр Вікторія Байдала, Любов Гуцаленко, Вікторія Костюк, та Микола Ільчук презентували освітні програми по кожній спеціальності та запросили до вступу на навчання в магістратурі.

     Секретар приймальної комісії від економічного факультету Р.услан Любар детально ознайомив студентів з правилами прийому та процедурою реєстрації для здачі ЄВІ та ЄФВВ. Заступник декана Михайло Маршалок проінформував про консультації та терміни здачі кваліфікаційного іспиту за фахом.
 
Віталій Нагорний,
заступник декана економічного факультету
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook