Відбулося чергове засідання навчально-методичної комісії агробіологічного факультету

18 травня 2023 року

16 травня 2023 року відбулося засідання навчально-методичної комісії агробіологічного факультету.


Відкриваючи роботу навчально-методичної комісії голова – декан агробіологічного факультету, професор Оксана Тонха озвучила інформацію щодо проведення акредитації спеціальностей 201 «Агрономія» і 203 «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство» ОС «Бакалавр» і ОС «Магістр» у розрізі відповідних освітніх програм. Також вона означила окремі моменти що стосуються акредитації, та були поставлені завдання перед членами НМК щодо напрацювання у цьому напрямку. Оксана Леонідівна також зупинилася і на інших важливих питаннях, що стосуються діяльності агробіологічного факультету та дала змістовні роз’яснення на запитання які прозвучали від членів навчально-методичної комісії.

 

 

 

Далі на засіданні навчально-методичної комісії було детально розглянуто робочі програми навчальних дисциплін, які викладаються на агробіологічному факультеті для студентів ОС «Бакалавр» та ОС «Магістр» спеціальностей 201 «Агрономія» і 203 «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство». Зокрема заступник голови навчально-методичної комісії факультету, доцент Володимир Завгородній та секретар навчально-методичної комісії факультету, доцент Анатолій Бобер звернули увагу присутніх на основні моменти, що стосуються структури та наповнення робочих програм і силабусів до них. Виступаючі окреслили окремі недоліки, які потрібно усунути та переглянути відповідність компетентностей програмним результатам навчання у відповідності до стандартів вищої освіти.

По завершенню роботи навчально-методична комісія розглянула навчально-методичну літературу та електронний навчальний курс «Ягідництво»  і рекомендувала до розгляду та затвердження на Вченій раді агробіологічного факультету.

 

Анатолій Бобер,

Cекретар навчально-методичної комісії агробіологічного факультету 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook