Зустріч здобувачів освіти випускових груп відділення економіки та прикладної екології з адміністрацією коледжу

16 травня 2023 року

 

115 травня у ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України» відбулася зустріч здобувачів освіти випускових груп відділення економіки та прикладної екології з адміністрацією коледжу.

2

Зустріч розпочалась з вітального слова директорки коледжу Світлани ПИЛИПИШИН, яка привітала студентів з початком останньої сесії. Очільниця закладу зауважила, що сучасні студентські роки сповнені випробувань для здобувачів освіти, адже навчатись в періоди карантину та воєнного стану в державі надзвичайно складно. Світлана Ігорівна подякувала здобувачам за вмілість швидкої адаптації до освітнього процесу в різних форматах, за відповідальне ставлення молоді до навчання, а також побажала успішно його завершити.

Директорка поінформувала студентів про можливість подальшого навчання випускників коледжу в базовому закладі – Національному університеті біоресурсів і природокористування України та детально розповіла про нові умови вступу для отримання освітнього ступеня «Бакалавр».

Крім того, завідувачка відділення економіки та прикладної екології Ірина ТЕРНОВА повідомила студентам про можливість навчатись у міжкафедральній лабораторії за спеціальностями 231 Соціальна робота та 123 Комп’ютерна інженерія. А також надала інформацію щодо продовження навчання в коледжі за бакалаврською програмою спеціальності 274 Автомобільний транспорт.

3

Під час зустрічі з студентами економічних спеціальностей ЯРЕМА Любов, декан факультету економіки і природокористування, представила переваги навчання на економічних спеціальностях у ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут» та відповіла на усі питання студентів.

4

ПАВЛІВ Олег, доцент, завідувач кафедри екології, охорони навколишнього середовища та збалансованого природокористування студентам спеціальності «Екологія» надав інформацію про умови вступу на дану спеціальність у ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут», навчально-наукові гуртки, матеріально-технічну базу інституту та перспективами подальшого працевлаштування чи продовження навчання після здобуття ОС «Бакалавр».

Підсумовуючи, директорка подякувала присутнім за участь в зустрічі і побажала усім доброго здоров’я, оптимізму, віри, миру, спокою, а також успіху в подальших життєвих планах.

 

Ірина КОСТІВ,
викладачка суспільних дисциплін
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook