Відділ з працевлаштування випускників та видачі документів про вищу освіту провів захід: «Я – бренд або як заробити на власній особистості»

12 квітня 2023 року
 Відділ з працевлаштування випускників продовжує блок заходів для студентів та випускників НУБіП України щодо підвищення їхньої конкурентоспроможності на ринку праці та адаптації до практичної діяльності.
  І цього разу, запрошені спікери – кращі лідери думок з інтелектуальної власності: начальниця Департаменту «Академії інтелектуальної власності» УКРНОІВІ, докторка юридичних наук, професорка Ольга Кулініч, яка ще й викладачка-волонтерка факультативу «Портал креативних ідей» освітнього простору «Школа Супергероїв» при НДСЛ «Охматдит» та професіонал І категорії з інтелектуальної власності Дар’я Коваль.
  З привітальним словом до учасників та запрошених гостей заходу звернувся проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша. Який у питаннях бренду, як елементу конкурентоспроможності, представив цікаву одноосібну монографію «Індекс конкурентоспроможності особистості». Концепцію якого і розповів присутнім, акцентуючи увагу на категоріях кандидатів на посаду та коефіцієнтах, які особа здобуває упродовж життя і тим самим підвищує свої бали.
  А також, виділив п’ять рівнів конкурентоспроможності. Перший – конкуренція між товарами та послугами, другий – між підприємствами, організаціями та установами. Далі йдуть галузі, а найвищий рівень – це Давос визначає конкурентоспроможності країн.
  Пані Ольга окреслила мету заходу, що полягає у поглибленні знань з інтелектуальної власності та надання відповідей на ті питання, що є актуальними для студентів закладів вищої освіти. В будь-якій сфері людської життєдіяльності є місце для прояву креативності. І саме завдяки силі творчості, наслідкам змін, що вона привносить, кожен з проєктів набуває переваг завдяки нестандартності та відмінності від інших у даній сфері та допоможе впевнено конкурувати і мати перевагу перед іншими кандидатами на посаду.
  Зустріч пройшла у доброзичливій атмосфері зі спрямуванням на «як створити власне Я», як підсилити особисту значимість за допомогою бренду, що, в свою чергу, додає впливу серед конкурентів та тягне за собою можливість заявити про себе, як про хорошого фахівця, бути відомим в широких колах та підвищувати власний матеріальний рівень.
  Спікерка на прикладах відомих постатей шоубізнесу, політики та закордонних медіа-осіб пояснила, яка це можливість монетизувати свої вміння і навички із залученням до себе уваги і інтересу у великої аудиторії чи роботодавців.
  Вдячні гостям за можливість висвітлити таку важливу для молоді тематику та запрошуємо до участі у наступних наших зустрічах всіх бажаючих для підготовки на виклики глобалізації.
 
 
Лідія Галайдюк,
начальник відділу з працевлаштування випускників та
видачі документів про вищу освіту

   

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook