Студентська збірна НУБіП України з волейболу – учасник фіналу ХVІІІ літньої Універсіади України

9 травня 2023 року
  Влітку 2023 року в китайському місті Ченду буде проводитись XXXI Літня Універсіада. Один із командних видів спорту, в якому є медальні сподівання України – це волейбол. Саме з метою формування команди національної збірної, проводяться відбори спортсменів у рамках Всеукраїнської Універсіади з волейболу.
  З 2 по 6 квітня був проведений ІІІ зональний етап Універсіади у чотирьох містах України: Рівне, Ірпінь, Хмельницький та Вінниця. Збірна НУБіП України змагалася у Хмельницькому з командами ЗВО з Хмельницька, Ужгорода і Чернівців. Наші хлопці посіли друге місце у групі, поступившись збірній Хмельницької області і вибороли путівку у фінал ХVІІІ літньої Універсіади України.
  Фінальні змагання Універсіади з волейболу пройдуть з 10 по 14 травня на базі Хмельницького національного університету. Визначати кращу університетську команду будуть серед восьми чоловічих колективів.
  До групи А потрапили такі команди ЗВО як: Чернігівський колегіум імені Т.Г. Шевченка, Волинський національний університет ім. Лесі Українки, Збірна Сумської області, Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка.
  Збірна НУБіП України змагатиметься у групі Б з такими колективами: Збірна Хмельницької області, Національний університет «Львівська політехніка» і Збірна Волинської області.
 

Вболіваємо за наших хлопців і бажаємо їм гучних перемог!

 
 
Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання
 

    

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook