Крокуй до своєї мрії: профорієнтаційна робота в Ірпінському фаховому коледжі НУБіП України

6 травня 2023 року

     Вибір професії і вступ до закладу освіти – це перші кроки до успіху особистості у майбутньому. Повністю реалізувати себе в житті може людина, яка здобула якісну освіту. Правильний вибір професії зумовлює моральне задоволення, позитивну самооцінку, високу продуктивність праці і відповідно кар’єрний ріст.

     Колектив Ірпінського фахового коледжу НУБіП України докладає максимум зусиль, щоб донести інформацію в першу чергу до цьогорічних абітурієнтів про переваги та перспективи навчання саме в нашому закладі освіти, адже своєчасно і якісно проведена профорієнтаційна робота сприяє пошуку, відбору та залученню до навчання найбільш обдарованої, професійно-орієнтованої молоді, що забезпечує формування якісного контингенту студентів коледжу.

     Представники коледжу, в особі директора Дмитра Костюка, заступника директора з навчальної роботи Вікторії Сови, відповідального секретаря приймальної комісії Оксани Погорілої і голови циклової комісії маркетингу торгівлі та харчових технологій Ірини Вінник, за сприяння відділу освіти, молоді, фізичної культури і спорту Макарівської селищної ради, провели профорієнтаційну роботу в школах Макарівського району, а саме: ОЗО "Макарівський ліцей № 2", Великокарашинському ліцеї, ОЗО «Червонослобідський ліцей», Ніжиловицькій гімназії, Наливайківській гімназії, Кодрянському ліцеї, Забуянському ліцеї, Липівському ліцеї та Андріївській гімназії.

  

  

  

     Команда з коледжу провела профорієнтаційні бесіди інформаційного характеру з учнями 9-11 класів: розповіли про переваги навчання, матеріально-технічну базу закладу освіти, спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців, умови вступу, наявність необхідної для абітурієнтів інформації на сайті коледжу та роздали рекламні буклети.

 

     Директор коледжу Дмитро Костюк зосередив увагу школярів на особливостях організації освітнього процесу в коледжі, можливостях розкриття своїх здібностей у позанавчальний час – у гуртковій роботі, спорті чи культурно-масовому житті, а також наголосив на можливостях випускників закладу освіти в подальшому навчатися в Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

 

  

     Ірина Вінник, голова циклової комісії маркетингу, торгівлі та харчових технологій презентувала спеціальності «Маркетинг», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Харчові технології» і провела майстер-клас на тему «Інформування споживачів щодо маркування харчових продуктів». Ірина Володимирівна ознайомила учнів із Законом України «Про захист прав споживачів», звернула їхню увагу на важливість застосування ДСТУ (Державного стандарту України), що містить обов’язкові та рекомендовані вимоги щодо якості продуктів, їх пакування, зберігання і транспортування. Школярі із захопленням приймали участь у вивченні маркування харчового продукту, навчилися визначати вміст основної сировини для виробництва шоколаду відповідно до ДСТУ, ознайомилися із основними дефектами кондитерських виробів та відчули себе експертами, виявивши фальсифікований виріб.

 

 

 

     В результаті бесіди з випускниками, майбутніми абітурієнтами, доповідачі відповіли на всі поставлені запитання і запросили на День відкритих дверей, який відбудеться 6 травня 2023 року об 11 годині.

     Шановні абітурієнти, ми чекаємо на вас у стінах Ірпінського фахового коледжу НУБіП України. Пам’ятайте: правильний вибір професії та закладу освіти - запорука життєвого успіху. Наш коледж готовий допомогти у цьому доленосному виборі та стати вашою Alma – mater!

 

  

 

 

     Адміністрація Ірпінського фахового коледжу НУБіП України висловлює щиру подяку Ірині Волощенко, начальнику відділу освіти, молоді, фізичної культури і спорту Макарівської селищної ради, директорам ліцеїв та гімназій за сприяння у проведенні профорієнтаційної роботи.

Оксана Погоріла,

відповідальний секретар приймальної комісії

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook