Відбулася відкрита лекція з дисципліни «Теорія організації»

1 травня 2023 року

     19 квітня 2023 року к.е.н., доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Ганна Анатоліївна Харченко провела відкриту лекцію з дисципліни «Теорія організації» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 1 курсу спеціальності 073 «Менеджмент» на тему «Система комунікацій в організації».

 
Лекція розпочалася з визначення її мети та змісту. Ганна Анатоліївна охарактеризувала різні підходи до визначення поняття «комунікації» та обґрунтувала важливість комунікацій в організації. Також викладач розкрила функції та структурні елементи комунікаційного процесу. Особливу увагу було зосереджено на основних видах комунікації та моделях комунікаційного процесу.
 
 
Заняття супроводжувалося цікавим та змістовним презентаційним та відео матеріалом, що дозволило лекторові всебічно висвітлити тему лекції та виявити інтерес з боку студентів. Протягом заняття відбулося активне обговорення студентами цікавих фактів з формування системи комунікацій в організаціях.
 
  
На відкритій лекції були присутні: завідувач кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Т. І. Балановська, доценти кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського О. П. Гогуля, К. П. Драмарецька, А. В. Троян, старший викладач кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського А. М. Зоргач, асистент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського В. В. Голік та доцент кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності А. А. Тюріна.
 
 
Незважаючи на те, що лекція була проведена в режимі Zoom-конференції, всі присутні відзначили високу активність здобувачів вищої освіти на занятті. В цілому лекція була проведена на високому рівні й одержала схвальні відгуки здобувачів вищої освіти та викладачів.
 
Ольга Гогуля,
доцент кафедри менеджменту
 ім. проф. Й.С. Завадського
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook