Науково-педагогічні працівники факультету ветеринарної медицини провели семінар та профорієнтацію для учнів школи №186 міста Києва

28 квітня 2023 року
ФВМ НУБіП України

   Науково-педагогічні працівники факультету ветеринарної медицини Марина Галат, В’ячеслав Соломон та Тарас Савчук 26 квітня 2023р. провели семінар та профорієнтацію для учнів 9-11 класів школи №186 міста Києва.

   Заступник директора з навчально-виховної роботи Тетяна Третьякова представила учням план семінару та викладачів.

 

   Доцент кафедри гігієни тварин та санітарії імені професора А.К. Скороходька, завідувач клінічним центром "Ветмедсервіс" В’ячеслав Соломон звернув увагу учнів на особливостях догляду за тваринами та поводження з ними. Запросив відвідати факультет та клінічний центр. Найактивнішого учасника нагородив призом.

 

   Старший викладач кафедри хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка, заступник декана факультету ветеринарної медицини Тарас Савчук розповів про факультету ветеринарної медицини НУБіП України, переваги здобуття професії лікаря ветеринарної медицини, особливості вступної кампанії цього року і правила вступу та запросив всіх на навчання.

 

   Доктор ветеринарних наук, професор кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії Марина Галат акцентувала увагу учнів на впливу кліщів на організм тварин і людей та методах профілактики. Розповіла про можливості проходження практики закордоном.

 

   Зустріч із учнями пройшла у цікавому активному форматі, інформація була сприйнята легко. Учні були активними, поставили велику кількість запитань, на які отримали вичерпні відповіді.

 

 

   Висловлюємо вдячність заступнику директора з навчально-виховної роботи Тетяні Третьяковій за запрошення, можливість проведення такого заходу та майбутню співпрацю.

Заступник декана ФВМ
Тарас Савчук

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook