Відгук про відкрите заняття доцента Сопіги М.О.

24 квітня 2023, 10:10

 24 Квітня 2023 року, на другій парі відбулося відкрите заняття доцента кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей гуманітарно- педагогічного факультету НУБіП України Сопіги М.О. для бакалаврів Навчально-наукового інституту енергетики, автоматики і енергозбереження, 1 групи, 2 року навчання скороченого терміну, спеціальності «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» з дисципліни «Іноземна мова».

Заняття проходило в дистанційному форматі. Заняття відвідали завідувач кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей Яременко Наталія Віталіївна, старший викладач кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей Коромисел Микола Володимирович, викладач кафедри Вознюк Тетяна Михайлівна. Також були присутні представники інших підрозділів факультету.

Темою заняття було обрано “Brainstorming”. Усі присутні відзначили тему заняття як сучасну і дуже актуальну. На занятті були представлені різноманітні види роботи: робота з аудіовізуальним матеріалом, усна бесіда, розгорнуте монологічне мовлення студентів на задану тему. Під час заняття прослідковувалась доброзичлива атмосфера та конструктивний мікроклімат, що стимулювало активність багатьох студентів під час заняття.

Занняття відбувалося в інтенсивному темпі, комплексність підходів приємно вразила присутніх членів кафедри, зокрема активна модуляція формування усіх мовленнєвих навичок, та постійна взаємодія зі студентами. Заняття проведено на високому методичному рівні. Яскравий дидактичний матеріал сприяв ефективності заняття та досягненню його цілей. Змістовні цікаві коментарі щодо використання багатозначних слів та метафор у реальному житті. Використані технічні можливості платформи Zoom.

ст. викладач Коромисел М.В.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook