Студенти магістратури діляться знаннями та навичками з управління капіталом із студентами-психологами

19 квітня 2023 року

 В рамках роботи студентського наукового гуртка «Менеджмент і сьогодення» наші студенти діляться своїми знаннями та навичками з іншими студентами. Так, 12 квітня 2023 року таку практикоорієнтовану зустріч провела наша здобувач вищої освіти ступеня магістр 1-го року навчання Желдак Марина.

Марина є практикуючим коучем з професійної самореалізації та фінансової грамотності, бізнес-тренером для підприємців-початківців й вступила на освітню програму «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами», щоб підвищити свою кваліфікацію в сфері управління капіталом, інвестиціями та отримати компетентності з написання проєктів та грантових заявок.

 

 

На основі як отриманих раніше, так й нових знань Марина провела із студентами гру-симулятор «Життєвий капітал», яка допомагає усвідомити основні елементи з управління грошима, накопичення власного капіталу, вкладання грошей в різні види бізнесу, цінні папери, пайові фонди тощо. Ця гра дає можливість побачити як в реальності відбуваються грошові потоки, як ми можемо ними управляти та примножувати. Студенти спеціальності «Психологія», які вивчають дисципліну «Економічна психологія та основи соціального проектування» змогли застосувати отримані під час опанування дисципліни знання та перетворити їх в навички.

Наприкінці зустрічі студенти подякували нашому магістру за проведену гру та викладачам дисципліни Шинкарук Лідії та Дєліні Марині за надану можливість попрактикуватись в управлінні капіталом. 

 

 

Марина ДЄЛІНІ,
в.о. зав. кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook