Обираємо спеціальність крокуючи у майбутнє: відбулася зустріч з учнями 179 гімназії міста Києва

14 квітня 2023 року

   В продовження багаторічної співпраці Національного університету біоресурсів і природокористування України з гімназією № 179 міста Києва та на запрошення директора навчального закладу Ірини ЧЕРНІЛЕВСЬКОЇ, 13 квітня відбулася зустріч з учням 11 класів і їх батьками за участі декана факультету аграрного менеджменту Анатолія ОСТАПЧУКА та відповідального секретаря приймальної комісії Сергія КОВАЛЕВСЬКОГО.

   Без сумніву, вступна кампанія важливий етап у житті абітурієнтів та їх батьків, виникає багато запитань щодо вибору спеціальності, вступу, вчасної подачі документів. Відповідальний секретар приймальної комісії Сергій КОВАЛЕВСЬКИЙ ознайомив присутніх з правилами прийому для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти в НУБіП України у 2023 році та надав компетентні відповіді.
   Декан факультету аграрного менеджменту Анатолій ОСТАПЧУК запросив на навчання за спеціальностями менеджмент та маркетинг, наголосивши на тому, що враховуючи потреби ринку, фахівці з менеджменту і маркетингу мають володіти сучасним компетентностями, які можна здобути навчаючись в НУБіП України.
   Анатолій ОСТАПЧУК розповів учням та батькам про особливості освітнього процесу, міжнародну діяльність на факультеті, наукову складову, спортивне життя і можливості для саморозвитку в університеті.
   Варто відзначити, що одним із досягнень є включення факультету аграрного менеджменту в ТОП-10 рейтингу журналу Forbes за критерієм факультетів, які здійснюють підготовку менеджерів.
  Декан закцентував увагу на перевагах навчання на факультеті аграрного менеджменту, серед яких новітні навчальні технології з менеджменту та маркетингу, участь у програмах стажувань, практик, виробничі і переддипломні проектні роботи в компаніях-партнерах, навчання в англомовних групах, лекції, зустрічі з іноземними спікерами та фахівцями-практиками, тренінги і майстер-класи топ-менеджменту відомих вітчизняних підприємців, можливість паралельного навчання в закордонних університетах-партнерах з отриманням диплома державного зразка та диплома університету-партнера, участь у стартапах, розробка командних проєктів, забезпечення взаємодії та співпраці з освітніми й науковими установами і роботодавцями.
 
   Бажаємо майбутнім абітурієнтам успішного складання національного мультипредметного тесту, вчасної подачі документів до приймальної комісії та чекаємо на заняттях в аудиторіях!
 
   Висловлюємо вдячність директору гімназії № 179 Ірині ЧЕРНІЛЕВСЬКІЙ та сподіваємось на подальшу співпрацю!
 

Лариса КАРПЕНКО
заступник декана факультету 
аграрного менеджменту
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook