Дар'я Заріцька з Київщини мріє здобути освіту за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» саме в НУБіП України

10 квітня 2023 року

     Розкажіть, будь ласка, про себе.

— Мене звати Дар'я Заріцька. Я закінчую Руднянський ліцей Великодимерської селищної ради Броварського району Київської області. Захоплююсь вивченням англійської мови, люблю подорожувати, займатись у тренажерному залі та танцювати. Я відповідальна дівчина, тому на мене можна покласти важливі справи.

  • Що надихнуло вас вступати до НУБіП України?

— Протягом року я обирала університет, до якого б хотіла у майбутньому вступити. Версій було багато, але я свій вибір зробила і буду вступати у НУБіП України і оберу його першим пріоритетом. Цей університет є простором для можливостей, де я зможу не лише реалізуватись, а й навчитись працювати на користь суспільству. Ще є безліч плюсів цього університету, наприклад, це входження в міжнародні рейтинги, потужна матеріально-технічна база, сучасні лабораторії, можливість стажування за кордоном тощо. Я відвідала 6 квітня 2023 року день відкритих дверей в НУБіП і це тільки підтвердило правильність мого вибору університету для навчання.

  • Ви цілеспрямовано вступаєте на спеціальність «Готельно-ресторанна справа», чому?

— На мою думку, саме ця спеціальність є однією з найперспективніших спеціальностей на сучасному етапі розвитку світової економіки. Я вважаю, що робота в готелях та ресторанах – дає можливість постійно обмінюватися досвідом із закордонними колегами, подорожувати, виховувати в собі високі стандарти поведінки та професіоналізму.

  • Про що мрієте і де плануєте працювати у майбутньому?

— Я мрію отримати якісну вищу освіту та стати успішним фахівцем своєї справи. А також дуже хочу поїхати за кордон на стажування, побувати в багатьох країнах світу та отримати професійний досвід у розвитку власної готельно-ресторанної справи.

  • Бажаємо успіхів тобі, Дар'я! І з нетерпінням чекаємо в рядах першокурсників спеціальності «Готельно-ресторанна справа» в НУБіП України!!!

Розмовляла доцент кафедри
готельно-ресторанної справи та туризму
Ірина Кудінова

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook