ПРАКТИЧНІ ЗАНЯТТЯ НА ВИРОБНИЦТВІ–ВАЖЛИВИЙ КРОК У ПІДГОТОВЦІ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ

5 квітня 2023 року

 

1Теорія без практики мертва,
а практика без теорії сліпа

Одним із векторів становлення сучасного висококваліфікованого фахівця є практична підготовка. В рамках навчальної дисципліни «Страхові послуги» (викладачка Рудник Валентина) для здобувачів освіти економічних спеціальностей 05 квітня 2023 року було проведено виїзне практичне заняття, під час якого студенти відвідали Бережанське бюро Страхової групи ТАС.

Метою заняття було набуття здобувачами освіти поглиблених практичних знань щодо ринку страхових послуг.

Під час заняття студенти ознайомились із діяльністю страхової компанії та з основними страховими продуктами у сфері автострахування і медичного страхування, розглянули переваги та недоліки кожного з них, а також побачили роботу з клієнтами страхової компанії щодо укладання договорів.

Провідні спеціалісти Бережанського бюро страхової компанії "ТАС" Мигдаль Лілія і Костик Анастасія розкрили програму страхування життя та доцільність накопичень, орієнтованих на довгу перспективу, а також особливості та переваги програм накопичувального страхування як для індивідуальних, так і корпоративних клієнтів. Варто відмітити високий професійний рівень фахівців бюро, які проводили заняття. Студентам було цікаво, вони задавали чимало питань, на які отримали змістовні відповіді.

23456789Здобувачі освіти вдячні керівнику Тихій Світлані і провідним спеціалістам Бережанського бюро Страхової компанії «ТАС» Костик Анастасії і Мигдаль Лілії за можливість проведення такого заняття, фаховий підхід та доброзичливу атмосферу.

Валентина РУДНИК,
викладачка спеціальних економічних дисциплін
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook