Студенти-менеджери перевірили свої знання із управління інвестиційною діяльністю

22 березня 2023 року

 14 березня 2023 року студенти – бакалаври 3 курсу спеціальності «Менеджмент» та магістри першого року навчання ОП «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» факультету аграрного менеджменту, перевірили свої знання з інвестування, які вони отримали у першому семестрі цього навчального року, опановуючи дисципліни «Управління інноваційно-інвестиційною діяльністю» (1 модуль) та «Інвестиційний менеджмент», відповідно. Навіть повітряна тривога, яка була перед початком заходу, не завадила їм прийняти активну участь в 1-му етапі студентської олімпіади з дисципліни «Управління інвестиційною діяльністю», яку організувала кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту. Загальна кількість учасників, більшість із яких є членами наукового гуртка «Менеджмент і сьогодення», склала 33 студенти, в тому числі, 13 магістрів та 20 бакалаврів.

В.о. завідувача кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту д.е.н., професор Дєліні Марина Миколаївна разом із організаційним комітетом привітала учасників олімпіади та побажала їм продуктивної роботи.

Слід зазначити, що участь в олімпіадах є важливою складовою навчального процесу і дає можливість активізувати процес навчання, виробити у студентів мотивацію до пізнання нового, усвідомити, чому вони навчилися, оцінити власний рівень розуміння, засвоєння навчального матеріалу. Саме тому, студентам було запропоновано підійти до виконання завдань творчо та максимально продемонструвати отримані знання з управління інвестиціями.

  

  

По завершенні заходу, члени оргкомітету у складі: голови – д.е.н., професора, професора кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Шинкарук Л.В. та членів оргкомітету: к.е.н., доцента, доцента кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Власенко Т.О., к.е.н., доцента, доцента кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Артюх Т.О., к.е.н., доцента, доцента кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Лобунець Т.В. зібрали виконані роботи та направились їх перевіряти.

Результати олімпіади та імена переможців будуть оголошені за тиждень.

 

Керівники наукового гуртка «Менеджмент і сьогодення»:
Тетяна АРТЮХ та Тетяна ЛОБУНЕЦЬ

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook