Продовжуємо співпрацю з Університетом ім. Гумбольдта (м.Берлін, Німеччина)

20 січня 2015 року

 Делегація університету повернулась з Німеччини, де провела ряд зустрічей з керівництвом  Університету ім.Гумбольдта щодо продовження співробітництва. У зв’язку із значними структурними змінами факультет сільського господарства та садівництва цього вишу, з яким НУБіП співпрацює майже 20 років (у червні 1995 року була підписана перша угода про співпрацю), був трансформований в інститут і увійшов до складу факультету наук про життя.

 

У результаті проведених зустрічей з проректором по навчальній та міжнародній діяльності проф. Міхаелєм  Кампер-ван ден Боогартом, директором міжнародного офісу Урсулою Ганс та заступниками декана  Урсулою Гесс, Берхардом Гріммом, директором інституту Уве Шмідтом досягнуто ряд домовленостей. Йдеться про проведення спільних семінарів по цільовим групам науковців за напрямами досліджень, що включають сільське господарство, садівництво, аграрну економіку, психологію, біологію тощо з метою налагодження контактів між науковцями, науковими школами. Висловлена зацікавленість у продовженні  співпраці у сфері обміну аспірантами, магістрами, студентами. Протягом декількох наступних тижнів буде організовано обмін конкретними пропозиціями щодо можливих спільних тем наукових досліджень тощо.
 
 
 
 
Увесь період перебування української делегації її супроводжували добре відомі в університеті професори  Ернст Ліндеманн, Отто Кауфман, Удо Кумеров.
 
 
  
В рамках прийому  Посольства України в Німеччині з нагоди відкриття 80-ї міжнародної виставки «Зелений Тиждень» ректором університету Станіславом Ніколаєнком були проведені зустрічі і перемовини з послом України в Німеччині Андрієм Мельником, міністром аграрної політики і продовольства Олексієм Павленком, представниками бізнесу. 
 
 
Вадим Ткачук,
Директор ННЦ міжнародної діяльності
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook