День відкритих дверей на гуманітарно-педагогічному факультеті

26 лютого 2023, 11:51
НУБіП України

 Щороку Національний університет біоресурсів і природокористування України щиро відкриває свої двері перед майбутніми студентами, щоб поближче познайомитись із тими, хто обрав за покликом серця наш заклад освіти.

  25 лютого 2023 року відбувся День відкритих дверей і на гуманітарно-педагогічному факультеті.  Цього разу гостями факультету стали близько 200 випускників шкіл, ліцеїв, гімназій, технікумів, коледжів з різних куточків України. Приємно, що до зустрічі змогли приєднатися учні та вчителі з Донецької, Херсонської, Сумської, Полтавської областей.
 Викладацький колектив на чолі з деканом Інною Савицькою радо зустрічав тих, кого зацікавила перспектива навчатись на найкращому факультеті найкращого університету.


 Програмою заходу було передбачено зустріч з деканом Інною Савицькою, виступ заступника відповідального секретаря приймальної комісії Оксани Гончарук, презентація завідувачами випускових кафедр факультету своїх спеціальностей, представлення творчих колективів кафедри культурології та кафедри фізичного виховання.


  Декан гуманітарно-педагогічного факультету Інна Савицька, звертаючись до старшокласників, зазначила, що вибір професії - це складний і відповідальний момент в житті кожної людини. І щоб його здійснити - потрібно враховувати всі сторони професійного самовизначення. В цьому абітурієнтам має допомогти і профорієнтаційний захід. Вже рік триває повномасштабна російсько-українська війна, і в умовах військового стану виклики стоять перед усіма – перед нашими захисниками, перед лікарями, викладачами, вчителями, і перед випускники 2023 року. Але, в єдності – наша сила, і всі випробування ми гідно пройдемо, витримаємо і обов’язково переможемо!
 Завідуючі кафедр, заступники декана, викладачі, вітаючи молодь, презентували бакалаврські спеціальності, за якими ведеться підготовка фахівців на факультеті. Майбутні абітурієнти переглянули рекламний відеоролик факультету, підготовлений, до речі, самими студентами.


 Своїм досвідом роботи у приймальній комісії з випускниками поділилась заступник відповідального секретаря приймальної комісії Оксана Гончарук. Вона розповіла, як стати успішним вступником у 2023 р. та звернула увагу абітурієнтів на новинки та важливі моменти вступної кампанії.


 Абітурієнтам була надана вичерпна інформація щодо навчання на підготовчих курсах та участі в олімпіаді у НУБіП України. Наголошено, що учасники олімпіади за результатами тестування отримають іменний Сертифікат учасника олімпіади НУБіП України. Також участь у олімпіаді буде врахована при розгляді мотиваційного листа при вступі.


 Щодо підготовчих курсів, то їх проходження також закінчується отриманням Сертифіката та додає до результатів НМТ 10 додаткових балів при вступі на природничо-математичні та інженерно-технічні спеціальності.
 На курсах є можливість отримати підготовку з таких навчальних дисциплін: українська мова та література, математика, хімія, біологія, історія України, іноземні мови, фізика, географія. Курси працюють як очно так і дистанційно. Запис на курси триває.
 В університеті є військова кафедра, тому як хлопці, так і дівчата матимуть можливість отримати військове звання молодшого лейтенанта, що є надважливим в непростих умовах сьогодення. У нас створені всі умови для занять творчістю та спортом.


 Виступи не залишили байдужими слухачів, у них виникло багато запитань. Завідувачі кафедр мали можливість презентувати свої спеціальності і поспілкуватися із зацікавленими абітурієнтами вживу та в чаті, надаючи розлогі відповіді на всі запитання.

 

 

 Про насичене, різнобарвне студентське життя, цікаві проекти і заходи випускникам з натхненням розповіла голова Студентської організації гуманітарно-педагогічного факультету Вікторія Бізюка.


 Тож можна вважати, що День відкритих дверей пройшов успішно. Завершуючи зустріч, декан Інна Савицька запросила майбутніх студентів приїхати навесні на День відкритих дверей в очному форматі, щоб на власні очі побачити наш університет та ближче познайомитися з викладачами та студентами нашого факультету, побачити аудиторії та лабораторії факультету, взяти участь в тренінгах та практичних заняттях.

 Щиро дякуємо за допомогу і підтримку керівникам навчальних закладів, а також викладачам і колегам, які долучилися до організації заходу! Дякуємо нашим абітурієнтам, які у такий складний час змогли приєднатись до зустрічі!

 Чекаємо на вас, наші майбутні соціальні працівники й педагоги, перекладачі та журналісти, дипломати й управлінці,  психологи і тренери! Віримо в свої сили! Все буде Україна! До нових зустрічей!

 

Доцент кафедри педагогіки,
Леся Маценко

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook