Відкрите заняття з «Зварювальної практики»

9 березня 2023 року

 

109 березня 2023 року майстром виробничого навчання Михайлом Дубчаком в групі А-21м було проведено відкрите практичне заняття з зварювальної практики на тему: «Зварювання металу постійним струмом».

Заняття проводилось за чітко розробленим планом, складеним відповідно до програми і календарно-тематичного плану практики. Протягом заняття МВН дотримувався усіх принципів навчання, а саме: принципу свідомості й активності студентів; принципу науковості; принципу систематичності й послідовності; принципу наочності та візуалізації, принципу емоційності навчання.

Майстер виробничого навчання Михайло Дубчак продемонстровав вміння знаходити оптимальні засоби керівництва засвоєнням практичними навичками, добре володіння навчальним матеріалом, показав високий рівень демонстрації практичних дій, вміння організувати та зацікавити студентів, вміле застосування відповідних форм роботи та наочних матеріалів.

23411816612

Заняття відвідали заступник директорки з навчальної роботи Олег Калатало, Завідувач відділу НВП та ПТО Олег Андрусяк, інженер з охорони праці Андрій Ільченко та викладач матералознавства Андрій Гловин.

Під час заняття здобувачі освіти показали високий рівень сформованості практичних навичок, теоретичних знань і вмінь. Варто відзначити високий рівень зацікавленості та мотивації студентів у зв’язку з набуттям важливих навиків в майбутній професії механіка з ремонту транспорту.

Заняття було проведене на високому рівні і отримало схвальні відгуки.

Олег АНДРУСЯК,
завідувач відділу НВП та ПТО
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook