Якість освітнього процесу - пріоритетне завдання у ВСП «Бобровицький фаховий коледж імені О. Майнової НУБіП України».

9 березня 2023 року

9 березня до ВСП «Бобровицький фаховий  коледж імені О. Майнової НУБіП України» завітала робоча група  НУБіП України у складі: проректора з науково-педагогічної роботи Василя Шинкарука, начальника відділу регіонального розвитку, координації діяльності ВСП, дистанційної освіти та заочного навчання Олександра Санченка, заступника начальника відділу регіонального розвитку, координації діяльності ВСП, дистанційної освіти та заочного навчання Наталії Овдій, директора ВСП «Немішаївський фаховий коледж НУБіП України» Володимира Альохіна, заступника директора   з навчальної роботи  ВСП «Ірпінський фаховий коледж  НУБіП України» Вікторії Сови з метою  перевірки забезпечення якості освітнього процесу та організації  навчально – виховної роботи.

На порядку денному було чимало питань про стан справ у коледжі: якість освітнього процесу, впровадження успішного досвіду, готовність матеріально - технічної бази, цивільного захисту, пожежної безпеки та протиепідемічних заходів, практична підготовка студентів, аналіз їх дозвілля, аналіз підготовки до вступної компанії 2023.

На початку зустрічі Василь Шинкарук разом з директором коледжу Андрієм Матвієнком оглянули територію коледжу, навчальний корпус та укриття. Андрій Іванович прозвітував гостям за ту роботу, яка була зроблена за його перебування на посаді директора.  Директор коледжу  проінформував про готовність гуртожитку до прийому студентів, які з 6 березня вийшли на очне навчання, зазначив, що проведено посилення протиепідемічних заходів, поновлено антисептичні та миючі засоби в навчальному корпусі та гуртожитку, забезпечено наявністю резерву масок.

 

 

Заступник директора коледжу з навчально - виховної роботи Юлія Петренко  розповіла про перебіг освітнього процесу в навчальному закладі, про стан профорієнтаційної роботи, підготовку до складання НМТ, яке необхідне для вступу до університету. Адже, традиційно, велика кількість випускників коледжу продовжує навчання саме в НУБіП України, а дехто потім повертається до рідного коледжу майстрами та викладачами.

Відбулася цікава, інформаційно насичена зустріч зі студентами та викладачами коледжу, яка пройшла у теплій та невимушеній атмосфері.

Навчання в цих умовах є важливим аспектом як з професійної точки зору, так і моральної. Життя продовжується, і нам необхідно навчатися та працювати наскільки це дозволяють обставини. Завжди знайдеться вихід, така наша нація.

Василь Шинкарук зробив аналіз навчальної та матеріальної бази коледжу, наголосивши на  непросту ситуацію в країні в цілому та коледжу зокрема, необхідності єднання усіх сил задля миру і процвітання нашого навчального закладу.

За результатами цієї перевірки ухвалено ряд важливих рішень, які будуть визначати головний вектор діяльності та розвиток нашого закладу освіти.

Нехай синергія досвіду й молодості повсякчас приносить нашій альма-матер визнання!

Сьогодні ми, як ніколи, об’єднані у своїх вчинках, думках і мріях. Всі разом ми прагнемо Перемоги і бажання жити у вільній та успішній країні. Тільки разом ми сильні, бо наша сила - у єдності.

Усім нам весняного тепла, добра та миру на нашій славній ненці Україні!

Завідувач міжкафедральної навчальної лабораторії

на базі ВСП «Бобровицький фаховий коледж імені

О. Майнової НУБіП України»

Тетяна ЄВЕНКО

 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook