ВІДКРИТЕ ПРАКТИЧНЕ ЗАНЯТТЯ НА ТЕМУ «FAILURE AND SUCCESS IN OUR LIFE»

1 березня 2023 року

 

1«Everything you want is on the other side of fear»
Jack Canfield

1 березня викладачка циклової комісії гуманітарних дисциплін Ірина ТЕПЛИЦЬКА провела відкрите практичне заняття на тему «Failure and success in our life/Невдача та успіх у нашому житті» зі здобувачами освіти групи ЕкЕо-11М.

6

Складовими особистісного розвитку будь-якої людини стають її успіхи й невдачі. Мабуть, ви часто чули вислови «він досяг успіху» або «вона є успішною людиною». Звичайно, розуміння успіху в кожної людини своє і виявляється по-різному, однак воно відображає досягнення людини в тій сфері життя, яку вона вважає для себе важливою.

273548

Протягом заняття здобувачі освіти висловлювали свої думки щодо ролі невдач та успіху в їхньому житті. За приклад було наведено життєвий шлях відомих акторів, музикантів, винахідників. Здобувачі освіти представили доповіді про видатних людей та їх нелегкий шлях до успіху. Було запропоновано переглянути мотивуючі виступи та виконати відповідні завдання.

Виконання граматичних та лексичних вправ за темою поглибило отримані раніше знання та збагатило словниковий запас здобувачів освіти. Приємно, що тема заняття залишила інформацію для роздумів та сприяла подальшій роботі над власними компетентностями для досягнення успіху.

Тема заняття була повністю розкрита і прокоментована з боку викладачки та здобувачів освіти. Заняття проведене на належному науковому, методичному та організаційному рівні з використанням сучасних технологій викладання та відповідає методичному інтересу викладачки.

Олександра БОЙКО,
завідувачка навчально-методичної лабораторії,
викладачка циклової комісії гуманітарних дисциплін
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook