ВІДБУЛАСЯ АТЕСТАЦІЯ АСПІРАНТІВ НА ФАКУЛЬТЕТІ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ

22 лютого 2023 року
ФВМ НУБіП України

   Згідно наказу ректора НУБіП України №38 від 23.10.2023 року 20 лютого 2023 року в змішаному (очно-дистанційному) форматі відбулася атестація аспірантів 1-4 років навчання за освітньо-науковими програмами підготовки доктора філософії зі спеціальностей 211 – «Ветеринарна медицина», 212 – «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» та 091 – «Біологія».

   Атестаційна комісія у складі: голова комісії – директор НДІ здоров’я тварин д.вет.н., доцент Голопура С.І., члени комісії, гаранти програм: д.вет.н., доцент Галат М.В., д.вет. н., професор Якубчак О.М., д.б.н., професор Калачнюк Л.Г., а також члени комісії д.вет.н., професор Шевченко Л.В., д.б.н., професор Цвіліховський М.І., д.вет.н., професор Ушкалов В.О., д.вет.н., доцент Грушанська Н.Г., д.вет.н., професор Духницький В.Б., д.вет.н., професор Мельник О.П., к.вет.н., доцент Немова Т.В. заслухали звіти аспірантів та оцінили їх здобутки.

   Аспіранти представляли свої здобутки за звітний період, ділилися планами на майбутнє, відповідали на запитання членів комісії.

 

 

   Слід зазначити, що, незважаючи на складний час, вкотре атестація аспірантів факультету ветеринарної медицини проходила за 100 % явки її учасників. Деякі аспіранти приєднувались онлайн, деякі були присутні на засіданні комісії на факультеті.

 

 

   Презентації здобувачів наукового ступеня доктора філософії були конкретними, наповненими здобутками за звітний рік, виваженими і з вказанням відсотку готовності дисертаційної роботи до захисту.

 

 

 

 

   На засіданні були присутні наукові керівники аспірантів та завідувачі кафедр, які за необхідності, підтримували своїх аспірантів, коментували їх експериментальну та публікаційну роботу, характеризували їхній науковий доробок та перспективи успішного завершення наукових робіт.

 

   Згідно наказу, до атестації було представлено 61 аспірант. Атестаційною комісією всього було заслухано та атестовано 59 аспірантів. За невиконання індивідуального навчального плану не атестовано 2 аспіранти.

   У підсумку, комісія успішно атестувала аспірантів та здобувачів, які виконали індивідуальний навчальний план та представили свої звіти за звітний період.

Секретар комісії,
к.вет.н., доцент Тетяна Немова

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook