День відкритих дверей на факультеті тваринництва та водних біоресурсів

20 лютого 2023 року
  18 лютого на факультеті тваринництва та водних біоресурсів відбувся День відкритих дверей для випускників загальноосвітніх навчальних закладів (шкіл, ліцеїв, гімназій) та випускників технікумів і коледжів з усієї України. Зустрічі відбувались у оnlineз використанням платформи Zoom. Кожен із 86 майбутніх абітурієнтів Університету зміг познайомити з факультетом тваринництва та водних біоресурсів, поспілкуватися з представниками адміністрації та отримати відповіді на питання, які їх цікавили.
 
  З вітальним словом і короткою інформаціє про факультет до усіх присутніх звернувся декан Руслан Кононенко. Він у своєму виступі розповів про структуру факультету, його кадровий потенціал, представив усі кафедри і надав інформацію чим кожна з них опікується і займається. Він розповів про спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців на факультеті, про переваги навчання у нашому ЗВО та наголосив, що факультет є одним з кращих на території нашої країни, і студенти, які тут навчаються, теж найкращі. Руслан Володимирович зазначив, що факультет має потужну матеріально-технічну базу і кожен його випускник може стати видатною особистістю і досягнути успіху у житті. Він окреслив перспективи працевлаштування випускників спеціальностей 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та 207 «Водні біоресурси та аквакультура».
 
  Майбутні студенти дізнались всю необхідну для них інформацію про навчальний процес, культурне і спортивне життя студентів нашого Університету та факультету. Адміністрацією факультету були надані змістовні відповіді на питання щодо вступу, розмірів і правил отримання академічних і соціальних стипендій, умов проживання у гуртожитках, проходження навчальних і виробничих практик, наявності укриттів, форм навчання, проведення Олімпіади для вступників тощо.
 

  На завершення всім абітурієнтами побажали вдалого складення національного мультипредметного тесту та висловили надію зустрітися з ними вже у якості студентів факультету тваринництва та водних біоресурсів нашого Університету!

 
 
Василь Бочков,
заступник декана факультету

 тваринництва та водних біоресурсів 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook