Засідання кафедри Технології конструкційних матеріалів і матеріалознавства

8 лютого 2023, 10:33

 7 лютого відбулось засідання кафедри технології конструкційних матеріалів і матеріалознавства.

Завідувач кафедри, професор Афтанділянц Є.Г., проінформував про цілі і завдання поставлені перед колективом кафедри на весняний семестр 2022-2023 н.р.  в умовах воєнного стану при дистанційному і очному навчанні студентів. 
D:\Гена\Кафедра 2023 війна\На сайт інфа новини оголошення події\07-02-2023 засідання.jpg
Було акцентовано увагу на наповненості дисциплін на платформі Elearn, які викладаються у весняному семестрі, наявність і належне оформлення робочих програм дисциплін та практик на сайті кафедри.  Обговорено завантаженість викладачів у весняному семестрі 2022-2023 н.р.
Завідувач лабораторіями Гранкін Г.А. проінформував про готовність лабораторій кафедри до проведення занять і навчальних практик у весняному семестрі 2022-2023 н.р.
Працівники кафедри ознайомились з наказом №43 від 25.01.2023 р. «Про алгоритм дій учасників освітнього процесу для організованого ІІ семестру 2022-2023н.р.». Було обговорено тимчасовий алгоритм дій викладачів та студентів за умов перебоїв у електропостачанні.
Було обговорено важливе питання профорієнтаційної діяльності. Увага науково-педагогічних та педагогічних працівників була акцентована на залученні випускників шкіл і коледжів до участі в предметній Олімпіаді яка проводиться НУБіП України, реєстрація на яку розпочалась з 4 січня і триватиме до квітня.
Завідувач кафедри ТКМіМ Афтанділянц Є. Г.
Секретар кафедри ТКМіМ Похиленко Г.М.

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook