День відкритих дверей

27 січня 2023 року

 

127.01.2023 року викладачі нашого коледжу та здобувачі освіти спеціальності 141. Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка взяли участь у Дні відкритих дверей, які проводив Навчально-науковий інститут енергетики, автоматики і енергозбереження, Національного університету біоресурсів і природокористування України.

25

Захід розпочав Віктор КАПЛУН - директор,доктор технічних наук, професор ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження. Він обґрунтував 5 причин, чому саме здобувачі освіти повинні обрати ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, НУБіП України. Однією з головних причин є те, що в даному закладі інноваційна та сучасна база для навчання. Яка зараз нам дуже необхідна для навчання та в майбутньому для відбудови нашої держави. Також ознайомив присутніх з особливостями вступної кампанії у 2023 році в умовах воєнного стану.

4

96

Спікери заходу Андрій БЕРЕЗЮКСвітлана МАКАРЕВИЧНадія СПОДИНЮК, Ігор БОЛБОТ, Микола КИКТЄВ. Вони розповіли про особливості спеціальностей, та ознайомили з матеріальними базами кафедр.

1037

До підбиття підсумків запросили директорку нашого коледжу Світлану ПИЛИПИШИН канд. філол. наук, доцент, яка закликала здобувачів освіти навчатися в нашій країні, піднімати та відбудовувати її, а не розпорошуватись за кордоном. Також подякувала організаторам заходу за запрошення і сподівання на плідну співпрацю.

8

Надія ОБЕРСЬКА,
голова циклової комісії спеціальних
електротехнічних дисциплін 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook