Магістр з агроінженерії Ярослав Якубович: «Диплом НУБіП України – успішний старт моєї кар’єри!»

19 січня 2023 року
  На теренах Альма матір відбувся діалог «10 років по тому!» з успішним випускником 2012 року механіко-технологічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України Якубовичем Ярославом Олеговичем.
   Ярослав Олегович успішно завершив освітніх процес і захистив магістерську кваліфікаційну роботу, та по закінченні магістратури 21 грудня 2012 року йому було вручено диплом з відзнакою, яким присвоєно освітній ступінь «Магістр» зі спеціальності 208 «Агроінженерія».
 
  • Ярославе Олеговичу, які Ваші найбільш цікаві спогади про студентське життя?

— Найбільші цікаві спогади – пов’язані з навчанням на всіх чотирьох курсах бакалавратури механіко-технологічного факультету, а саме успішний та цікавий процес здачі заліків та екзаменів по предметам: нарисна геометрія, деталі машин, трактори та автомобілі, гідропривід, паливо-мастильні матеріали, вища математика, хімія, сільськогосподарські машини. Виробничі виїздні практики у дослідному господарстві Університету, що в селі Великоснітинському Київщини. А також, звісно, бурхливе життя та студентських побут в 5 гуртожитку, що по вулиці Юлії Здановської.
 
  • Ярославе Олеговичу, яку посаду займаєте і за що відповідає Ваш підрозділ?

— Моя посада в ТОВ "Агрістар" – Директор департаменту післяпродажного обслуговування. Департамент забезпечує гарантійну підтримку, регламентне технічне обслуговування якісний ремонт, імпорт та продаж запасних частин, обладнання для точного землеробства до техніки наших партнерів John Deere, Vaderstad, Geringhoff, Gregoire Besson, Hagie, Kemper, Kramer, Mazzotti, Monosem, Sulky, Vaderstad, Fast.
 
  • Ярославе Олеговичу, що побажаєте сьогоднішнім студентам агроіженерії?

— Сьогоднішнім студентам механіко-технологічного факультету, які оволодівають фахом агроінженера хочеться побажати проукраїнської проактивної позиції до життя, не боятися брати на себе відповідальність, випробувати себе в новому світі агроінженерії, ставити прагматичні інженерні цілі та досягати їх, бути патріотом України.
  Ми живемо в час великих змін, тому горизонти своєї діяльності не повинні закінчуватися адміністративними кордонами. Ми маємо шанс заявити на весь світ, що бренд Made in Ukraine вартий світової поваги.
  Ви всього зможете досягнути, як тільки для себе відзначите: «Я, Агроінженер – професійно, морально, психологічно!»
 
 
  • Дякуємо Ярославе Олеговичу за відверті відповіді та наполегливу інженерну працю. Впевнено крокуємо до поставлених цілей та перемоги на агроінженерному фронті.


Слава Україні!
Слава Збройним Силам України!

 
Іван Роговський  

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook