План роботи на січень 2023 року розглянуто на засіданні розширеного деканату факультету ветеринарної медицини

30 грудня 2022 року
   29 грудня під головуванням Миколи Цвіліховського відбулося чергове засідання розширеного деканату факультету ветеринарної медицини, на якому були підведені проміжні підсумки освітнього процесу в першому семестрі 2022-2023 н.р., розглянуто план роботи на січень 2023 р. та ряд важливих питань, які стосуються життєдіяльності факультету.

   Декан проінформував присутніх про поточну ситуацію і події, які відбулися в Університеті та на факультеті. Зокрема, завершилась екзаменаційна сесія здобувачів вищої освіти 1- 5 курсів та триває ліквідація заборгованості, системно працють кафедри, викладачі, співробітники і студенти продовжують допомагати постраждалим внаслідок війни та Збройним Силам України. Відзначено, що не дивлячись на складнощі нинішнього року колектив ННВ Клінічний центр "Ветмедсервіс" факультету виконав поставлені завдання і вперше досяг річного показника в 1 млн грн.

   Заступники декана Сергій Деркач, Юрій Жук і Тарас Савчук акцентували увагу на ліквідації заборгованості здобувачами вищої освіти, нарахуванні студентам балів за 1 семестр 2022-2023 н.р., активізації роботи наставників академічних груп і публікацій статей на сайті, оплаті за навчання і проживання студентів у гуртожитку тощо.

   Про готовність до проведення акредитації ОПП Ветеринарна медицини і ОПП Ветеринарна гігієна санітарія і експертиза доповіли гаранти програм, професори Наталія Грушанська та Лариса Шевченко.

   Про результати створення відеозаписів лабораторних та практичних робіт доповів відповідальний по факультету професор Ігор Калінін. Декан дав доручення завідувачам кафедри активізувати цю роботу.

   Кожен завідувач кафедри доповів про ситуацію в своєму підрозділі, готовність до акредитації освітньо-професійних програм та план роботи на січень.

   На засіданні наголошено, що кожен завідувач кафедри має тримати під особистим контролем хід ліквідації заборгованості здобувачами вищої освіти. Всі співробітники факультету зобов’язані активно продовжувати проведення профорієнтаційної роботи з урахуванням реалій воєнного стану. Наголошено на необхідності постійного зв’язку кафедр з деканатом, регулярних індивідуальних комунікацій з викладачами, співробітниками та студентами.

   Декан дав доручення завідувачам кафедр провести засідання в свої колективах, донести відповідну інформацію до кожного співробітника, чітко спланувати роботу на січень місяць та використати його для підвищення своєї особистої кваліфікації, активно продовжувати профорієнтацію. Привітав усіх з наступаючим Новим 2023 роком та Різдвом Христовим, побажав усім міцного здоров’я, перемоги і мирного неба над головою.

Слава Україні!

 

Сергій Деркач, Юрій Жук, Тарас Савчук,
заступники декана факультету ветеринарної медицини

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook