Дискусійний клуб «De Jure!» розпочав свою роботу

30 вересня 2022 року

30 вересня 2022 р. розпочав свою діяльність гурток Дискусійний клуб «De Jure!».

 

Під час організаційного засідання керівниця гуртка Людмила Протосавіцька окреслила основні моменти роботи гуртка в новому навчальному році.

У роботі гуртка взяли участь студенти 2 та 4 курсів факультету інформаційних технологій та магістри 1 року навчання юридичного факультету.

Під час зустрічі члени гуртка ознайомилися з планом заходів наукового гуртка, з'ясували основні завдання та мету наукового гуртка. Крім того обговорювалися різного роду організаційні моменти роботи гуртка, я також піднімалося питання про обрання старости гуртка.

 

Гуртківці погодилися з тезою наукового керівника гуртка, що для забезпечення успішної діяльності члени гуртка мають розвинути у себе навички роботи з науковою літературою, вміння занотовувати, вміння робити глибокий аналіз наукових статей, вітчизняного та ратифікованого Верховною Радою міжнародного законодавства, вміння писати тези та наукові статті на правову тематику.

Наприкінці засідання всі члени гуртка отримали завдання - в найближчий термін визначитися з тематикою власного наукового пошуку з метою написання тез доповідей та виступів на всеукраїнських чи міжнародних наукових конференціях.

 

Людмила Протосавіцька,

керівниця студентського наукового гуртка

Дискусійний клуб «De Jure!»

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook