З прийдешнім 2023 Новим Роком!

29 грудня 2022 року
Ой, летять, летять сніжинки
На будинки, на ялинки,
На дороги, на поля —
Біла-біла вся земля!
Сніг лапатий, сніговій...
Здрастуй, свято — Рік Новий!
 
 Вся велика родина Національного університету біоресурсів і природокористування України в очікуванні передноворічних див. Хоча певно вся Україна зараз в очікуванні одного єдиного дива - миру.
   Попри всі труднощі і виклики студенти успішно здали сесію, магістри відсвяткували випуск та отримали дипломи. Здається, вже всі завдання цього року виконані, залишилося лише прикрасити ялинку та приготувати олів’є!
   Кажуть, що в передноворічний час варто підвести підсумки та подякувати Старому року за всі приємності, зворушливі моменти та за кожен день. Тоді новий рік точно приємно здивує Вас.
   В цьому році в переддень нового року ми в першу чергу дякуємо захисникам України за кожен день, який вони для нас відстояли.
  Усім колективом кафедри генетики, селекції і насінництва ім. проф. М.О. Зеленського пригадуємо і дякуємо за ці хороші і яскраві події, які наповнювали нас позитивом в цьому не простому році.
   Отож, ось частина нашої фотогалереї.
 
З позитивними передчуттями увесь колектив кафедри хоче поділитися новорічним настроєм і привітати всіх з прийдешнім Новим роком! Бажаємо домашнього затишку, чудового настрою, яскравої мрії, доброї надії, життєвого достатку, щирої радості та вірної любові. Бажаємо, щоб рік Кролика приніс мир і затишок в родини, повернув із-за кордону та з фронту родичів, знайомих, колег, разом з якими в новому році буде багато наукових звершень, багато зустрічей та перемог.

І нехай заповітна мрія всіх українців здійсниться!

Нехай мир буде в кожній оселі та Україні! 

Колектив кафедри генетики, селекції і
насінництва ім. проф. М.О.Зеленського 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook