Перша сесія для першокурсників агробіологічного факультету

29 грудня 2022 року
  Як відомо, для першокурсників, перша сесія – один з головних, і часто найтяжчих, етапів всього навчання. Особливо не простою є семестрова атестація в сучасних умовах проходження учбового процесу. Належно підготуватись до заліків та іспитів, здати їх, і що саме головне, зробити правильні висновки на майбутнє, є надзвичайно важливим для студентів першого курсу.
  В даному контексті, після закінчення сесійних випробувань, були проведені збори 1-ї групи, на яких підводились підсумки сесії, піднімались питання подальшого навчання, закриття боргів по пройдених дисциплінах, профорієнтаційна робота студентів, тощо. Збори проводились у дистанційному форматі і з зрозумілих причин не всі студенти змогли бути присутніми на даному заході. На заході були присутні куратор групи доцент Микола Іванюк, куратор від студентської організації Дмитро Дячук.
   Інформацією про успішність сесійних перегонів поділився з одногрупниками староста Богдан Гродський. Він повідомив про рівень успішності студентів на заліках та іспитах, ознайомив всіх з додатковими балами, які були набрані впродовж семестру і будуть додані до загального рейтингу кожного студента. Крім цього староста охарактеризував позитивні і проблемні аспекти в житті групи, відповів на численні питання своїх товаришів.
  Підсумовуючи пройдений етап навчання можна з впевненістю відмітити, що група пройшла його належно. Про це свідчить успішність студентів під час сесії. В цілому по групі зафіксовано 7 заборгованостей (5 – неорганічна хімія і 2 – інформаційні технології), три студенти мають по одній і два – дві заборгованості. Важливим фактором, що позитивно вплинув на рівень успішності вважається аудиторне навчання протягом майже всього семестру. Це є абсолютно об’єктивним, і в подальшому всі виразили надію на збільшення часу на навчання в очному режимі.
 
 Микола Іванюк,
куратор першої групи, доцент 
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook