Успіхи наших партнерів з SGGW працюють на підвищення якості освіти наших вищих навчальних закладів

5 грудня 2014 року

                       Міністерство науки та вищої освіти Польщі нагородило співробітників Варшавського університету наук про життя (SGGW) Анджея Хоховскі (почесного професора НУБіП України), Павла Обставскі, Даріуша Чекалскі і Кшиштофа Корпиша                                 відзнакою за досягнення у навчальній сфері.
     

     Нагорода була вручена за здійснення всеосяжного курсу навчання інноваційних технологій з поновлюваними джерелами енергії, що здійснюється на трьох рівнях освіти: бакалавр, магістр та аспірантура, у т. ч. навчання по системі подвійних дипломів за магістерською програмою "Енергетика і автоматика біосистем в АПК" з ННІ енергетики і автоматики НУБіП України. Відзначається також створення потужної матеріально-технічної бази лабораторії з поновлюваними джерелами енергії. Процеси отримання і споживання енергії повністю автоматизовані. Система дозволяє здійснювати дистанційний контроль і управління через мережу Інтернет.     

     На сьогодні у Варшавському університеті наук про життя проходять навчання за системою подвійних дипломів два студенти ННІ енергетики і автоматики Ростислав Баценко і Святослав Горбачевський
 

     Протягом останніх двох років ННІ енергетики і автоматики НУБіП України та Відділ інженерії продукції (SGGW) розробили спільну програму підготовки магістрів "Енергетика та автоматика біосистем в АПК", поєднавши нормативні частини навчальних планів спеціальностей "Відновлювана енергетика" — SGGW і "Електрифікація і автоматизація с. г." — НУБіП України. Навчання у Польщі триватиме два семестри і один у Києві. Завершиться процес захистом магістерських робіт і отриманням студентами 2-х дипломів —SGGW і НУБіП України.

Володимир Козирський,
директор ННІ енергетики і автоматики

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook