День відкритих дверей для випускників шкіл, ліцеїв, гімназій на факультеті аграрного менеджменту пройшов на належному рівні

10 грудня 2022 року

  10 грудня 2022 року в НУБіП України було проведено День відкритих дверей для випускників шкіл, ліцеїв та гімназій. Як завжди, у заході взяли участь учні старших класів зі всієї України, які мають намір уже влітку вступати на навчання до нашого університету та, зокрема, на факультет аграрного менеджменту.
  У своєму виступі ректор НУБіП України академік НАПН, доктор педагогічних наук, професор Станіслав Ніколаєнко сконцентрував увагу присутніх на славетній історії університету, який він очолює, на тому факті, скільки відомих особистостей отримали освіту у нашій рідній альма-матер. На сьогодні НУБіП України активно готується до святкування 125 років від свого заснування, а його визнання в Україні та світі зростає з кожним днем, про що свідчать різноманітні рейтинги всередині нашої Батьківщини та поза її межами. Також ректор згадав героїв - випускників, студентів, співробітників НУБіП – які на сьогодні мужньо захищають нашу рідну землю від ворогів. Присутні на Дні відкритих дверей абітурієнти на теперішній час стоять перед вибором, куди їм вступати, і цей вибір, на думку ректора, потрібно зробити серцем. НУБіП України завжди рухається вгору, а не стоїть на місці, і на даний час тут навчається 29 тисяч студентів з усіх куточків України. Тому ті, хто долучиться до навчання в наш університет, матимуть друзів скрізь.

 

   Відповідальний секретар приймальної комісії НУБіП України Сергій Ковалевський поінформував присутніх на заході випускників шкіл щодо особливостей вступу цього року.

   Завідувач кафедри фізичного виховання Микола Костенко розповів про можливості участі у спортивних секціях в університеті, а завідувач кафедри культурології Ірина Майданюк продемонструвала слайди щодо роботи творчих колективів та гуртків. Інформацію про студентську організацію надала студентка Юлія Пугач.


   Надзвичайно важливу інформацію абітурієнти отримали стосовно роботи кафедри військової підготовки НУБіП України та наявних можливостей паралельного навчання там та отримання військового звання.


   Одразу після загальноуніверситетського інформаційного блоку учні шкіл, які вбачають своїм пріоритетом вступ на факультет аграрного менеджменту, приєдналися до заходу на факультеті. Частина абітурієнтів були присутні безпосередньо в аудиторіях ФАМ.

 

    Декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук привітав всіх присутніх та зазначив, що в наступному році університету виповнюється 125 років, а факультету – 27, і нам всім є ким пишатися. Випускники ФАМ сьогодні працюють в державних установах, підприємствах, організаціях, керівниками в бізнес-структурах, Верховній Раді України, Кабінеті Міністрів, міністерствах. Це сотні відомих в Україні та поза її межами випускників, серед яких Тарас Висоцький, Іван Мірошніченко, Ольга Трофімцева, Віталій Киценко, Максим Шеремет, Андрій Савчук, Ігор Шилюк, Валерій Томіленко, Богдан Зеленський та багато інших.
   Уже 290 днів ми живемо і працюємо в умовах воєнного стану, тож повинні тримати фронт на своїх місцях. Фронт освітян – це організація якісного освітнього процесу, забезпечення життєдіяльність всіх підрозділів університету, піклування про безпеку кожного студента та викладача. Декан відмітив, що сьогодні багато випускників і нинішніх студентів ФАМ боронять нашу державу.

 


   Презентуючи факультет аграрного менеджменту, Анатолій Остапчук представив команду деканату та завідувачів кафедр факультету, зазначив, що завдяки плідній роботі всього колективу факультет посів десяту позицію у рейтингу журналу Forbes як один з найкращих факультетів з підготовки за спеціальністю «Менеджмент» в Україні. Декан розповів, як організовано навчальний процес на факультеті, розповів про основні переваги навчання тут та акцентував увагу на потужній міжнародній діяльності, яка здійснюється на постійній основі.


   Завідувачі кафедр факультету аграрного менеджменту по черзі представили свої кафедри та розповіли про досягнення. Так, завідувач кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньо-економічної діяльності Віталій Луцяк розповів про роботу своєї кафедри та сконцентрував увагу присутніх на роботі лабораторії бізнес-аналітики. В.о. завідувача кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Марина Дєліні зазначила, що створення кафедри було відповіддю на потреби бізнес-середовища у проектних менеджерах та окреслила основні здобутки. Микола Талавиря, завідувач кафедри економічної теорії, розповів історію створення кафедри, а від імені кафедри менеджменту ім. Й.С. Завадського виступила Ольга Гогуля, поінформувавши щодо основних напрямків діяльності. Про роботу кафедри маркетингу доповів в.о. завідувача кафедри маркетингу Олександр Луцій.

 


   

    Цікаву презентацію про роботу студентської організації факультету аграрного менеджменту продемонструвала присутнім голова студентської організації ФАМ Олександра Козачук.


   

    Завершуючи Дні відкритих дверей, декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук, побажав всім присутнім мирного неба та здоров’я, міцності, згуртованості, успішного завершення навчання в школах та вступу до нашого славетного університету! Декан закликав вступників використати можливість і долучитися до навчання на нашому факультеті. Подякувавши за увагу, Анатолій Остапчук висловив сподівання щодо зустрічі в приймальній комісії влітку 2023 року та порадив занотувати контакти для подальшого спілкування та супроводу під час вступу.

 

 

Катерина Алексеєва,
доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook