Студенти ННІ бізнесу взяли участь в Студентській науковій конференції «Let science bring us together»(«Нехай наука об’єднає нас», м. Гьодоло, Угорщина)

2 грудня 2014 року

     Студенти ННІ бізнесу економічного факультету напряму підготовки «Фінанси і кредит» Паранюк Уляна та Клименко Максим приймали участь в студентській науковій конференції “Нехай наука об’єднає нас” під егідою Вишеградської Асоціації Університетів та Факультетом економіки та соціальних наук Універитету св. Іштвана та за підтримки Регіонального відділення по Європі та Центральній Азії Продовольчої та сільськогосподарської організації (FAO) ООН, яка проводилася в м. Гьодоло(Gödöllő), Угорщина. 

     Довідково: Вишеградська Асоціація Університетів (ВАУ), членом якої є НУБіП України, створена 2011 року в рамках стратегічного проекту «Стійкість в агросекторі країн Вишеградської четвірки і співпрацюючих регіонів», який координує Словацький аграрний університет в м.Нітра за підтримки Міжнародного фонду Вишеградської групи. На сьогодні до асоціації входить 49 університетів з різних країн світу. Основна мета ВАУ полягає в налагодженні спільної співпраці університетів-партнерів з метою забезпечення якісної освіти і наукового середовища, яке буде сприяти розвитку більш тісної співпраці між країнами Вишеградської групи та співпрацюючих регіонів в контексті сталого розвитку.

     В рамках конференції студенти мали підготувати наукову статтю та презентувати результати свого дослідження. Загалом в конференції прийняли участь 110 учасників з 8 країн (Словацька республіка, Україна, Угорщина, Македонія, Росія, Нігерія, Гамбія та Руанда). Кожна стаття була рецензована двома рецензентами, а презентація наукових досліджень була оцінена науковим комітетом конференції.

  

     За результатами конференції студентка 3 курс напряму підготовки «Фінанси і кредит» економічного факультету ННІ бізнесу Паранюк Уляна зайняла перше місце за найкращу статтю та презентацію свого дослідження серед студентів рівня бакалавр на тему «Оцінка фінансового ринку України» (англійською). Значний внесок для досягнення найкращого результату вклав автор, який був науковим керівником. 


ВІТАЄМО УЛЯНУ ПАРАНЮК І БАЖАЄМО ПОДАЛЬШИХ НАУКОВИХ ЗВЕРШЕНЬ!

Олександр Лабенко,
доцент кафедри фінансів та кредиту

http://gtk.sziu.hu/let-science-bring-us-together



 



 


 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook