Підготовка до Дня відкритих дверей та хід зимової екзаменаційної сесії - ключові питання наради із заступниками деканів факультетів та директорами ННІ з навчальної роботи

7 грудня 2022, 12:00
  6 грудня за головування проректора з науково-педагогічної роботи Василя Шинкарука відбулася традиційна щомісячна нарада із заступниками деканів та директорів ННІ з навчальної роботи.

  На порядку денному наради було розглянуто ряд актуальних питань, а саме:

  • про хід зимової екзаменаційної сесії у студентів бакалаврату та магістратури денної форми навчання;
  • про готовність факультетів та ННІ до проведення Днів відкритих дверей 8 та 10 грудня 2022 року;
  • інформаційне забезпечення наповнення веб-сторінок кафедр факультетів та ННІ;
  • стан готовності НУБіП України до проходження міжнародної сертифікації за системою менеджменту якості на вимогу стандарту  ISO 9001 та інші важливі питання організації освітнього процесу в університеті.

   Василь Шинкарук ознайомив присутніх із перебігом зимової екзаменаційної сесії 2022/2023 навчального року, яка на сьогодні триває у студентів денної форми навчання 2-4 курсів бакалаврату з 28 листопада по 10 грудня, а у 1 курсу як бакалаврату, так і магістратури з 5 по 17 грудня. Проректор зобов’язав заступників деканів факультетів та директорів ННІ з навчальної роботи здійснювати особистий постійний контроль за її ходом. За результатами проведення сесії деканатам та дирекціям слід відразу ж організувати негайну ліквідацію академічних заборгованостей студентами та засідання стипендіальних комісій для призначення академічних стипендій на 2 семестр 2022/2023 навчального року. Усю зазначену вище роботу необхідно виконати до кінця грудня місяця.

   Проректор довів до відома присутніх, що напередодні студенти магістратури 2 року навчання  університету успішно захистили магістерські роботи та отримали довгоочікувані дипломи про вищу освіту. Усі факультети та ННІ у цьому питанні спрацювали професійно та своєчасно, випуски магістрів пройшли  організовано та святково.

   Василь Шинкарук зазначив, що деканати факультетів, дирекції ННІ та кожен науково-педагогічний працівник повинен забезпечити тісний зв'язок з кожним зі студентів на надати їм можливості для успішного завершення зимової екзаменаційної сесії. Також Василь Дмитрович звернув особливу увагу присутніх на наслідки відрахування студентів, які не можуть успішно завершити семестр з цілої низки причин.

   Начальник навчального відділу Ярослав Рудик ознайомив присутніх із станом інформаційного забезпечення наповнення офіційних веб-сторінок кафедр факультетів та ННІ, навів приклади наповнення та оновлення окремих сторінок кафедр. Адже, сторінки кафедр - це візитівки підрозділів, до яких регулярно звертаються студенти, працівники, колеги з інших закладів вищої освіти. Інформація на них має відповідати вимогам сьогодення. Ярослав Михайлович наголосив на необхідності системного підходу до такої роботи, звернувши увагу також і на англомовні версії веб-сторінок кафедр.

  Заступники деканів факультетів ветеринарної медицини Сергій Деркач, економічного Віталій Нагорний, директора ННІ непервної освіти і туризму Тереза Микицей разом з іншими колегами доповіли про готовність факультетів та ННІ до Дня відкритих дверей, перебіг зимової екзаменаційної сесії та завершення семестру.

   Заступник начальника навчального відділу з магістерських програм Олена Колеснікова подякувала присутнім заступникам деканів факультетів та директорів ННІ з навчальної роботи за гарну організацію усіх заходів із завершення навчання студентами магістратури, починаючи від постерних презентацій до захистів магістерських роботі та вручень дипломів згідно  затвердженого графіку. Усі зазначені заходи відвідали члени ректорату.

   Окрему увагу проректор Василь Шинкарук приділив організації Днів відкритих дверей в університеті, що мають пройти 8 та 10 грудня цього року. Про хід підготовки доповіли директор центру з виховної роботи і соціального розвитку Сергій Михнюк та начальник відділу регіонального розвитку, координації діяльності ВСП, дистанційної освіти та заочного навчання Олександр Санченко. Навчальний відділ зібрав інформацію від підрозділів з кількістю запрошених вступників, яку ретельно проаналізує та проконтролює під час проведення названих заходів.

  Наприкінці зустрічі з оголошеннями виступили завідувач навчально-методичного відділу Лариса Кліх, заступник начальника навчального відділу Оксана Зазимко, начальник відділу якості освіти, маркетингу та профорієнтаційної роботи Дмитро Мотринчук та інші представники служби проректора з науково-педагогічної роботи.

Оксана Зазимко,
заступник начальника навчального відділу

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook