Постерна презентація результатів магістерських досліджень на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК

18 листопада 2022 року
     14 листопада 2022 року на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК відбулася постерна презентація магістерських робіт студентів спеціальність 181 «Харчові технології» освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів». 
      Метою попереднього розгляду магістерської роботи є експертна оцінка фахівцями кафедри рівня готовності роботи відповідно до затверджених університетом критеріїв. Магістри, під організаційно-методичним керівництвом науково-педагогічних працівників,  вправно справились з розробкою інноваційних продуктів як в домашніх умовах так в поєднанні з лабораторними дослідженнями, адже наукові дослідження дозволяють закріпити знання, набуті студентами магістратури у процесі навчання та набути умінь і навичок необхідних для виконання професійних обов’язків.
       Доповіді студентів супроводжувалися показовими постерами, які відображали основні результати виконаної роботи та короткою доповіддю.
       Представлені магістерські роботи були виконані на актуальні та перспективні теми:
  1. Удосконалення технології натуральних м’ясних маринованих напівфабрикатів.
  2. Удосконалення технології ковбасних виробів з використанням інулінвмісної сировини.
  3. Удосконалення технології варених ковбас із рослинної сировини.
  4. Визначення впливу імітаційного сала та стабілізаторів на властивості ковбасних виробів.
  5. Удосконалення технології січених напівфабрикатів з використанням екстракту ламінарії.
  6. Удосконалення технології варених ковбас з використанням добавок насіння гарбуза.
  7. Застосування харчових волокон у технології м’ясних продуктів функціонального призначення.
  8. Удосконалення технології гідроколоїдів з використанням малоцінної рибної сировини.
  9. Удосконалення технології рибних биточків для дієтичного харчування.
  10. Розроблення технології ковбасних виробів з африканського сома.                                                                         
   Магістри у своїх доповідях за допомогою постерів продемонстрували високий рівень знань та практичну підготовку, висвітлили актуальні питання результатів проведених власних практичних досліджень.
 
ДЯКУЄМО ВСІМ УЧАСНИКАМ ЗА ЦІКАВІ ДОПОВІДІ!
ДО ЗУСТРІЧІ НА ЗАХИСТАХ МАГІСТЕРСЬКИХ РОБІТ!
 
Наталія Голембовська,
доцент кафедри технології м’ясних,

рибних та морепродуктів 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook