Навчання в особливих умовах

6 вересня 2022 року

 

    На кафедрі Агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна розпочався освітній процес для магістрів 2 року навчання ОП «Агрохімсервіс в прицезійному агровиробництві». Серед широкого кола питань, які будуть вивчати і вирішувати магістри, безумовно, основним є вміння керувати технологічними процесами живлення за умов змін клімату.
   На сьогоднішній день умови для вирощування більшості сільськогосподарських культур на значній території України ускладнені недостатнім рівнем природного вологозабезпечення. При цьому якісно підготовлений фахівець не може бути за умов дистанційного навчання, тому у складний для країни час наші студенти мали змогу прийняти участь у проведенні лабораторних робіт. Це дозволило студентам закріпити теоретичні здоуті навички. 

 

   Тому студенти на практичних заняттях освоюють методики впливу та контролю внесення мінерального живлення в зону зволоження кореневої системи різних сільськогосподарських культур.
  Адже, сучасний магістр – високоосвічений, вододіючий новітніми методами управління процесами та способами комунікацій у виробництві фахівець, із креативним підходом до виконання завдань.
 
Куратор магістрів 2 року Бордюжа І.П.
 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook