Вечір пам'яті "Україна понад усе!"

30 листопада 2014 року

     Нещодавно на факультеті біотехнології було проведено патріотичний тематичний вечір «Україна понад усе». Листопад насичений багатьма подіями, які є важливими в історії нашої Батьківщини та університету – День гідності та свободи,  20-річчя студентської організації... Вечір, що об’єднує по духу всі ці події. Зі сцени лунали патріотичні, народні та сучасні пісні. Живий звук та незвичний формат заходу неабияк підсилював враження. Також було представлено відеоролик «Любіть Україну» створений студентами разом із викладачами та адміністрацією факультету. 

<?xml:namespace prefix = o />

      Вечір пам'яті розпочався із пісні "Україна" у виконанні студентки 2 курсу 2 групи Ірини Скоб’як. Наступною була гумористична сценка, яка додала бадьорого настрою глядачам. Як ми знаємо українська пісня – це пам’ять людська, вона завжди жила в народі, щоб сьогодні, у час національного відродження, зазвучати на повний голос, попри всі перепони. Вечір ще раз довів, що український народ надзвичайно талановитий, співучий, артистичний та захоплюючий. Це довела піснею "Ой роде наш красний" студентка 3 курсу 2 групи Пугач Юлія. В пам'ять героям української історії юні україночки запалили свічку патріотизму в кожному серці своїм танцем.

      Україна у нас єдина, Україна у нас одна, і про це заспівали студенти 1 курсу Дудар Олександра і Оксюкевич Михайло пісню "На світі є одна країна". Український народ завжди боровся за свою незалежність, його не можливо підкорити адже у нас на генетичному рівні закладено віра в світле майбутнє та розуміння того,що, які б складності не ставали на шляху – надія є! І про це заспівав чудову пісню студент 2 курсу 2 групи Мичак Руслан "Надія є". Ще однією чудовою піснею порадувала Костенко Каріна"Чорнобривці", в якій оспівана вся любов та найкращі почуття до найважливішої людини – неньки.

     Народний танець - яскраве вираження менталітету і творчості кожного народу, віддзеркалення традицій, хореографічної мови, пластичної виразності у співвідношенні з музикою. Це продемонстрував нам колектив першого курсу з танцем "На Івана Купала".

     

      Україна – це безмежні степи, високі гори та бистрі ріки. Від заходу й до сходу, від півночі й до півдня – ми один, єдиний, незалежний народ. Прикладом цього стала притча студентки 4 курсу 1 групи Плискун Яни "За Україну".

      Крім пісень і танців на сцені прозвучав чудовий вірш «Молитва за Україну», який пройняв душі та серця всіх присутніх, а виконала його студентка 4 курсу 1 групи Ващук Дарія. І на завершення святкової програми прозвучала пісня "Повертайся живим" Гелик Поліни і Кириченко Богдани.

     Святковий вечір завітали також декан факультету біотехнології Коломієць Юлія Василівна, заступник декана Дрозд Петро Юрійович, завідувач кафедри фізіології, біохімії рослин та біоенергетики Бойко Ольга Анатоліївна, заступник декана з культурно-виховної роботи Субін Олександр Володимирович.

Аліна Шабельна,

 голова інформаційного відділу СО факультету біотехнології


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook