Постерна презентація результатів магістерських досліджень на кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту

9 листопада 2022 року

 04 листопада 2022 року на кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту відбулася постерна презентація результатів магістерських робіт здобувачів вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент» освітньої програми «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами». На розгляд присутніх було представлено постери до магістерських кваліфікаційних робіт як студентів україномовної групи, так й англомовної групи денної форми навчання.

 

Цьогорічна постерна конференція, хоч і відбулася в умовах воєнного стану, але дозволила успішно представити усі результати робіт, обговорити особливості бізнес-проєктування в сучасних умовах. Присутні викладачі відмітили високий рівень підготовлених постерних презентацій та висловили думку, що, враховуючі усі зауваження, магістри готові до наступного найважливішого кроку – захисту магістерських робіт.

Тепер головним для наших студентів-магістрів є підготуватись до захисту своїх кваліфікаційних робіт, якнайкраще продемонструвати грунтовні результати своїх досліджень та отримати омріяний диплом магістра.

  

  

  

  

  

Тож побажаємо нашим магістрам легкого та успішного захисту!

 

Тетяна Артюх,
Катерина Алексеєва,

доценти кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook