Кураторська година у 5 групі першого курсу: долучаємо до навчання студентку з Китаю

6 листопада 2022 року

    Під час щотижневої кураторської години у 5 групі першого курсу спеціальності 073 «Менеджмент» були в черговий раз обговорені основні питання навчального процесу.
   Приємною новиною для першокурсників стало те, що у групі з’явилась нова студентка - дівчина з Китаю Ван Мень Яо. Наставник Катерина Алексеєва представила своїм підопічним нову студентку та закликала всіх підтримувати її у навчанні та допомогти в адаптації до життя в Україні. Ван Мень Яо поки що не володіє українською мовою, тому розмова в групі велася виключно англійською мовою, тим більше, що дана група є групою з англійською мовою викладання дисциплін. Тепер студенти мають ще більше часу приділяти удосконаленню знань з англійської, адже тільки так вони зможуть спілкуватися зі своєю новою подругою. Зі свого боку Ван Мень Яо, повинна опанувати українську, хоча б на розмовному рівні. Студенти п’ятої групи першого курсу пообіцяли допомогти їй у цьому.
   В ході кураторської години староста групи Дарина Гайдук та заступник старости Андрій Сидоренко отримали завдання від наставника проінструктувати нового члена групи стосовно того, як користуватися Elern, забезпечити розкладом дзвінків і розкладом занять. Для цього розклад занять також спершу потрібно перекласти на англійську мову.


   Надзвичайно тішить той факт, що іноземні студенти продовжують обирати навчання на факультеті аграрного менеджменту. Адміністрація факультету, науково-педагогічні працівники, наставники намагаються приділяти особливу увагу студентам з інших країн світу, а українські студенти з радістю спілкуються з ними.

Катерина Алексеєва,

доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту,

наставник 5 групи першого курсу

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook