1 ЛИСТОПАДА 2022 РОКУ ПРОВЕДЕНО ЗАСІДАННЯ СТУДЕНТСЬКОГО НАУКОВОГО ГУРТКА "ПАТОФІЗІОЛОГІЇ ТА ІМУНОЛОГІЇ ТВАРИН" З ОРГАНІЗАЦІЙНИХ ПИТАНЬ ТА НАУКОВОЇ ТЕМАТИКИ КАФЕДРИ ХІРУРГІЇ І ПАТОФІЗІОЛОГІЇ ІМЕНІ АКАДЕМІКА І. О. ПОВАЖЕНКА

2 листопада 2022 року
Науковий гурток "Патофізіології та імунології тварин"

   1 листопада 2022 року за ініціативи наукового керівника "Патофізіології та імунології тварин" факультету ветеринарної медицини старшого викладача кафедри хірургії і патофізіології імені академіка І. О. Поваженка Бокотька Романа Романовича, проведено засідання студентського наукового гуртка з організаційних питань та наукової тематики, щодо проведення подальших наукових досліджень.

   На засіданні гуртка були присутні члени кафедри та студенти-гуртківці.
   Науковий гурток є формою опановування майбутніми фахівцями навичками наукового дослідження. Робота у науковому гуртку має творчий характер і виховує у студента якості дослідника, збагачує і закріплює знання й уміння студентів, готує їх до розв’язання завдань, які мають практичне значення для ветеринарної та гуманної медицини.

   Робота у гуртку забезпечує необхідне поєднання масових форм роботи (бесіди, диспути, обговорення доповідей тощо) з обов’язковим дослідженням кожним студентом індивідуальної теми. За результатами роботи гуртка відбувається обговорення проблем студентів щодо наукових навичок, організаційну науково-дослідну роботу, роботу щодо доповідей наукових конференцій, конкурсів, круглих столів та виставок. Результатом обговорення є визначення студентами спільно з провідним викладачем кафедри (фахівцем у визначеній проблематиці) напрямів розв'язання зазначених проблем та публікація наукових праць.

   Разом з науковим керівником обговорили підготовку наукових праць членів Гуртка, щодо публікацій тез, статей, патентів тощо.
   Студенти наукового гуртка "Патофізіології та імунології тварин" факультету ветеринарної медицини пропонували кандидатів, щоб подати пропозиції завідувачу кафедри, голові НДІ інституту на отримання іменних стипендій (премій), дипломів та інших заохочень для студентів-дослідників.

   Домовились, що для систематичної науково-дослідної роботи Гуртка "Патофізіології та імунології тварин" факультету ветеринарної медицини раз у тиждень зустрічатимемось для наукових досліджень і обговорень нагальних питань тематичного характеру, які відіграють важливе значення у науковій діяльності кафедри хірургії і патофізіології тварин імені академіка І. О. Поваженка.

ВІРИМО У ЗБРОЙНІ СИЛИ УКРАЇНИ !!!
СЛАВА УКРАЇНІ !!!!
ГЕРОЯМ СЛАВА !!!
СЛАВА ЗБРОЙНИМ СИЛАМ УКРАЇНИ !!!

Студентка 6 групи 1 курсу:
Марчишина Ірина
Керівник гуртка:
Бокотько Роман

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook