Щовівторка у визначений час проходить нарада декана факультету з завідувачами кафедр

25 жовтня 2022 року

   Під час щотижневої наради з завідувачами кафедр декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук зосередив увагу присутніх на ключових аспектах організації начального процесу в умовах воєнного стану. Непростими є на сьогодні обставини, в яких доводиться жити і працювати. На думку Анатолія Остапчука, на разі на перший план виходить самодисципліна науково-педагогічних працівників, які повинні працювати самі та спонукати до цього студентів.


   Викладачі повинні забезпечувати постійний зворотний зв’язок з боку студентів та контролювати відвідування ними занять. Декан попередив про проведення постійних перевірок пар з боку працівників деканату.
    Далі мова йшла про підготовку до захисту кваліфікаційних магістерських робіт, дотримання всіх необхідних вимог в самих роботах, узгодження графіку захистів магістрів різних груп та освітніх програм, проведення постерних презентацій. Завідувачі кафедр завірили декана, що, в цілому, всі магістри завершують свої роботи та активно готуються до захисту.

 


    Заступник декана Людмила Чорненька нагадала присутнім про проміжну атестацію студентів різних курсів, яка на разі триває на факультеті та необхідність виставити відмітку щодо атестації в електронні відомості.
      Наприкінці наради традиційно обговорили деякі аспекти міжнародної роботи на факультеті аграрного менеджменту, зокрема, щодо навчання іноземних студентів на факультеті аграрного менеджменту та навчання наших студентів за кордоном.

Катерина Алексеєва,
доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook