Змагання серед першокурсників з міні-футболу завершилися видовищним фіналом

7 жовтня 2022, 15:45
З 26 вересня по 6 жовтня 2022 року на майданчику зі штучним покриттям НУБіП України проходили змагання з міні-футболу серед першокурсників.
   На передодні першого змагального дня, на зборах представників команд, було проведено жеребкування та обговорено правила і умови проведення турніру.
   Участь у змаганнях взяли п'ятнадцять команд першокурсників, загалом 183 учасника та велика кількість вболівальників, які ледве вміщувались на трибунах майданчику.
   Після групового етапу до чверть фіналу вийшли команди факультетів і ННІ:
  • агробіологічного;
  • інформаційних технологій;
  • економічного;
  • конструювання та дизайну;
  • гуманітарно-педагогічного;
  • аграрного менеджменту;
  • землевпорядкування;
  • лісового і садово-паркового господарства.
   Команди-переможці чверть фінальних ігор змагалися у півфіналах. В першому півфіналі зустрічалися збірні агробіологічного факультету та ННІ лісового і садово-паркового господарства. Агробіологи з перших хвилин гри захопили ініціативу і в підсумку довели, що варті фіналу. Перемога 4:2!
   В другому півфіналі зустрічалися команди факультетів гуманітарно-педагогічного та економічного. Гра проходила досить рівно, обидві команди були рішуче налаштовані на фінал, та по черзі перехоплюючи ігрову ініціативу. В основний час гра закінчилася нічийним рахунком 1:1, тому доля фіналу вирішилася в післяматчевих пенальті. Перші п’ять ударів кожної з команд теж закінчилися нічийним рахунком – 4:4, тому гравці пробивали ще по п’ять – нічия 9:9. Напруга досягала свого піку, кожна помилка, кожен необережний рух вартували золотого фіналу. Лише одинадцятий удар став вирішальним. Воротар гуманітаріїв відбив досить сильний «постріл» суперників і для перемоги потрібно було тільки реалізувати свій удар, що вони успішно і зробили. У підсумку – 10:9 за пенальті і гуманітарно-педагогічний факультет у фіналі.
  Фінальна гра зібрала велику кількість вболівальників і глядачів, які створювали святковий настрій співаючи пісень та гучно вигукуючи назви факультетів. Сонячна погода зігрівала всіх своїх теплом та додавала енергії гравцям обох команд. Матч розпочався з гучних привітань гравців команд фіналістів «Слава Україні!», «Героям Слава!». В першому таймі обидві команди по черзі перехоплювали ініціативу у грі і на перерву пішли з нічийним рахунком 1:1, у другому таймі гуманітарії змінили ігрову тактику, яка дала позитивний результат. Перемога, з рахунком 5:3, у гуманітарно-педагогічного факультету!
   Таким чином, футболісти-гуманітарії подвійні чемпіони змагань з міні-футболу! Друге місце у агробіологічного факультету. Звання «Найкращого гравця» турніру отримав представник команди-чемпіона – Ігор Малюк, гуманітарно-педагогічний факультет, спеціальність «Фізична культура і спорт»«Найкращого воротаря» – Владислав Кулик, агробіологічний факультет. Бронзові нагороди дісталися економічному факультету.
   Вітаємо переможців та гравців кожної команди, адже участь у турнірі – вже перемога! Бажаємо всім миру та успіхів у спорті!
 
 
Олена Отрошко,
старший викладач кафедри фізичного виховання,

гуманітарно-педагогічного факультету

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook