Якість освіти під час очного навчання – на контролі навчально-методичної ради

3 жовтня 2022 року

  

1Засідання навчально-методичної ради відкрив заступник директора з навчальної роботи Олег Калатало, який проінформував присутніх про особливості організації освітнього процесу в осінньому навчальному семестрі.

2

Зокрема, голова навчально-методичної ради звернув увагу присутніх на забезпеченні постійного контролю за якістю освітнього процесу, дотриманні санітарних норм та своєчасному реагуванні на повітряні тривоги згідно вимог МОН України.

Завідувачка навчально-методичного кабінету Оксана Лещишин представила на розгляд навчально-методичної ради Положення про порядок та умови здійснення вибору навчальних дисциплін студентами ОПС «Фаховий молодший бакалавр» Відокремленого структурного підрозділу «Бережанський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України».

4

Співдоповідачами виступили завідувачі відділень Ігор Буняк, Маріанна Михайлишин, Ірина Тернова, які зазначили про особливості розробленого положення та необхідність його впровадження в Коледжі.

Голови циклових комісій Уляна Бурдаш, Наталія Юрчишин та Надія Оберська запропонували зміни до щорічних положень:

  • Положення про планування та облік навантаження педагогічних працівників Відокремленого структурного підрозділу «Бережанський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України» на 2022-2023 н.р.
  • Положення про планування та облік навантаження науково-педагогічних працівників Відокремленого структурного підрозділу «Бережанський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України» на 2022-2023 н.р.

Співдоповідачем виступив завідувач кафедри автомобільного транспорту Ігор Фльонц, який обґрунтував доцільність внесення запропонованих змін.

Після обговорення, навчально-методична рада вирішила винести перелік змін до положень на затвердження на найближчій педагогічній раді.

Оксана Лещишин,
завідувачка навчально-методичного кабінету 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook