Відбулося вересневе засідання вченої ради факультету аграрного менеджменту

12 вересня 2022 року

   12 вересня 2022 року відбулося чергове засідання вченої ради факультету аграрного менеджменту, під час якого були розглянуті питання зарахування здобувачів освіти до числа студентів факультету аграрного менеджменту, результатів стажування у Вищій школа економіки Міленіум, Гнєзно, Польща, атестації аспірантів факультету аграрного менеджменту, а також кадрові питання.

   Декан факультету Анатолій Остапчук висвітлив питання зарахування здобувачів освіти до числа студентів факультету аграрного менеджменту, наголосивши на тому, що зарахування на другий (магістерський) рівень ще триває, тому необхідно активізувати роботу по залученню студентів на навчання.
   Про результати стажування у Вищій школа економіки Міленіум, Гнєзно, Польща доповів завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Руслан Буряк, який відзначив, що існують домовленості про навчання студентів факультету аграрного менеджменту у Вищій школа економіки Міленіум, проте, лишилось покласти дані домовленості у межі правового поля.
   Під час засідання вченої ради відбулась атестація аспірантів факультету аграрного менеджменту, всі здобувачі виконали вимоги та були успішно атестовані для подальшого навчання за одноголосним рішенням вченої ради факультету.
   З науковою доповіддю на тему: "Маркетинговий менеджмент у сільськогосподарських підприємствах України" виступив аспірант 4 року навчання Володимир Восколупов.
   За рішенням вченої ради факультету аграрного менеджменту на здобуття стипендії Кабінету Міністрів України для молодих вчених рекомендували доктора економічних наук, професора, в.о. завідувача кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Марину Дєліні, до присвоєння почесного звання «Заслужений працівник освіти України» рекомендували кандидата економічних наук,  професора, завідувача кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Тетяну Балановську, до присвоєння вченого звання доцента рекомендували кандидата економічних наук, старшого викладача кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Кристину Драмарецьку.
Секретар вченої ради факультету Лариса Карпенко
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook