Відкрита лекція – Теодора Маргелоса

19 листопада 2014 року
Навчально-науковий інститут бізнесу

 

Корпорація «Сварог Вест Груп», асоціація «Український клуб аграрного бізнесу» та Національний університет біоресурсів і природокористування України з нагоди Дня працівника сільського господарства  та Дня студента запрошує відвідати відкриту лекцію легендарної персони в аграрному секторіпідприємця, який займається інвестуванням в АПК по всьому світу від Канади до УкраїниТеодором Маргелосом.

Теодор Маргелос почав свою кар'єру у віці 21 рік як зерновий  трейдер із Continental Grain в Парижі. Сім років потому він вирішив заснувати свою власну компанію Hellenic Grain Co, яка стала найбільшим грецьким експортером усіх сільськогосподарських і промислових товарів  менш ніж за чотири роки.

У кінці 1989 р. Теодор заснував офіс у Києві (Україна була найбільшим виробником зерна в Радянському Союзі), очікуючи, що ця компанія стане експортером зерна (у той час і з 1973 року Радянський Союз був нетто-імпортером зерна). Ilta Trade Finance і Ilta Holding були створені, щоб сконцентрувати в собі всі  інвестиції і бізнес.

У 1994 році він переорієнтував свою компанії з трейдингу на повноцінно інтегрованого оператора ринку агробізнесу під назвою «Олейна». Фінансування цієї операції забезпечив Європейський банк реконструкції та розвитку («ЄБРР»). Олейна, інвестиції в яку склали $ 5 млн. США, була продана за  $ 220 млн. США. Продаж Олейни був завершений у 2005 році.

Більше про Теодора Маргелоса та його історію успіху можна буде почути під час лекції, яка відбудеться 19 листопада з 10:10 до 11:25 в Національному університеті біоресурсів та природокористування (м.Київ, вул. Героїв Оборони, 11, корпус 10, ауд. 228).

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook