Увага! Занотовуємо дати – науково-практичні заходи для землевпорядників та геодезистів у вересні-грудні 2022 року

10 вересня 2022, 10:00
факультет землевпорядкування
  У другому півріччі 2022 року на факультеті землевпорядкування НУБіП України спільно з громадськими організаціями «Асоціація фахівців землеустрою України», «Асоціація сертифікованих геодезистів України», «Земельна спілка України» планується проведення серії науково-практичних конференцій, семінарів та круглих столів, на яких обговорюватимуться пріоритетні напрями розвитку земельних відносин в умовах воєнного стану.

  Ключовими темами для фахової дискусії стануть нинішні особливості виконання робіт із землеустрою, проблеми ведення Державного земельного кадастру і топографо-геодезичної діяльності, регулювання земельних відносин в Україні в умовах воєнного стану.
  До обговорення традиційно запрошуватимуться кращі галузеві експерти, представники органів державної влади та бізнес-середовища, професійних громадських організацій, органів місцевого самоврядування, а також провідні вчені, студенти, аспіранти і всі ті, хто цікавиться земельними відносинами.

   Рекомендуємо занотувати наступні дати:
13 вересня 2022 року – «Організаційні та методичні проблеми ведення Державного земельного кадастру в умовах воєнного стану»;
20 вересня 2022 року – «Регулювання використання безпілотних літаючих засобів в умовах воєнного стану»;
04 жовтня 2022 року – «Реформування безоплатної приватизації земель в Україні: від корупційного механізму до інструменту соціальної справедливості»;
18 жовтня 2022 року – «Приведення ринку землевпорядних та топографо-геодезичних послуг до вимог Європейського Союзу»;
01 листопада 2022 року – «Проблеми публічних закупівель землевпорядних, землеоціночних і топографо-геодезичних робіт»;
15 листопада 2022 року – «Комплексний план просторового розвитку території територіальної громади як інструмент управління відновленням від наслідків війни»;
06 грудня 2022 року – «Розвиток саморегулювання в землеустрої та топографо-геодезичній діяльності: здобутки та нові виклики»;
13 грудня 2022 року – «Землевпорядне забезпечення відновлення земель, що були порушені внаслідок бойових дій»;
20 грудня 2022 року – «Цифрова трансформація Державного картографо-геодезичного фонду України: електронна форма документів, накопичення та публікація матеріалів».

   Детальні програми подій та форми онлайн-реєстрації зазвичай публікуватимуться за тиждень до дати проведення. На період дії воєнного стану більшість подій відбуватиметься у онлайн-форматі.
   Для участі у найближчому круглому столі, на якому будуть розглянуті питання щодо отримання дозволів на виконання топографо-геодезичних робіт, проблеми захисту інформації та публічність кадастрових даних, запровадження територіальних обмежень функціонування кадастрової системи, необхідно пройти реєстрацію за посиланням: https://forms.gle/qZNqnyqAxXVEHYHZ8.

  Трансляції та відеоматеріали круглих столів будуть розміщені на Facebook, висвітлені на офіційному сайті НУБіП і на шпальтах єдиного спеціалізованого журналу «Землевпорядний вісник» – ексклюзивного інформаційного партнеру.

Тарас Євсюков,
декан факультету землевпорядкування

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook