Майбутні аспіранти спеціальності «Освітні, педагогічні наук» з Китайської Народної Республіки познайомилися з університетом і науковими керівниками

10 вересня 2022 року
   У рамках розширення міжнародної співпраці 8 вересня проведено чергову онлайн-конференцію з майбутніми аспірантами спеціальності 011 «Освітні, педагогічні науки» з Китайської Народної Республіки.
 
   Дистанційну зустріч організовано, щоб обговорити питання проведення вступної компанії для громадян Китаю, ознайомитися з освітньо-науковою програмою 011 «Освітні, педагогічні науки» та напрямками перспективних досліджень провідних науковців нашого університету.
   Захід проведено за сприяння наших партнерів Центру міжнародного культурного обміну «Рішен» та за особистою участі представників Центру Кевіна Ліу та Елени Чженг.
 
  НУБіП України представили декан гуманітарно-педагогічного факультету Савицька Інна Миколаївна, заступник декана Харченко Світлана Василівна, завідувач аспірантури Вакуленко Віталій Леонідович, директор ННЦ міжнародної діяльності Лабенко Олександр Миколайович, а також більше ніж 30 професорів університету.
 
  Перспективами навчання та виконання наукових робіт в стінах НУБіП України зацікавились 26 випускників магістратури китайських університетів.
   Під час зустрічі китайські вступники отримали інформацію про університет, зокрема більш детально ознайомились з гуманітарно-педагогічним факультетом, правилами прийому та особливостями освітнього процесу в аспірантурі, вимогами до дисертаційних робіт, а також скористались унікальною можливістю знайомства та прямого діалогу з майбутніми науковими керівниками.
 
   На звершення майбутні аспіранти подякували за можливість доєднатись до дружньої студентської сім’ї нашого університету та запевнили, що наполегливо крокуватимуть до своєї мети – наукового ступеня доктора філософії.
 
Володимир Афанасенко,

заступник директора ННЦ міжнародної діяльності 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook