PhD: перший тиждень навчання майбутніх докторів філософії

9 вересня 2022 року
   Для аспірантів першого року навчання минув перший повний тиждень реалізації освітньої складової. Аспіранти з непідробним ентузіазмом приступили до навчання, адже це можливість примножити свої знання та навики. Для тих, хто вперше переступив поріг НУБіП України даний тиждень був наповнений цікавими знайомствами не тільки з одногрупниками, але й з викладацьким колективом Університету.  
   На жаль, навчальний семестр почався в складних умовах для нашої країни, тому задля створення безпечних умов реалізації освітнього процесу з 5 вересня для аспірантів першого року, навчання здійснюється у змішаному форматі.
 
   Перший тиждень навчання був реалізований за допомогою поєднання очного навчання із засобами відеоконференцзв’язку (Zoom, Webex та Goggle meet). Уже зараз аспіранти мають змогу приєднатися до навчально-інформаційного порталу e-навчання (http://elearn.nubip.edu.ua/), що надасть здобувачам ряд додаткових переваг: постійний доступ до навчальних матеріалів, оперативний зворотний інформативний зв'язок між учасниками освітнього процесу.
 
   Наразі аспірантами першого року навчання зроблено лише перший крок на шляху до отримання наукового ступеня доктора філософії, але уже зараз можна сказати, що завдяки поєднанню очного та дистанційного форматів навчання освітньо-наукова підготовка буде плідною та цікавою.
 
Ярослав Кириленко,
аспірант 1 року навчання
(староста 7 групи)

    

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook