Ірина Медведюк: я командний гравець, тому мені точно на менеджмент!

30 серпня 2022 року
   Ірина Медведюк приїхала подати оригінали документів на спеціальність «Менеджмент» до приймальної комісії НУБіП з Волині. Ми поспілкувалися з нею про мотивацію її вибору.

   Рада, що тепер я вже точно студентка: навчатимуся у бакалавраті факультету аграрного менеджменту за спеціальністю «Менеджмент». Коли постало питання про вибір місця навчання, не вагалася: тільки Київ. Переконана, що в столиці кращі перспективи і насиченіше життя. За цим ж критеріями обирала і заклад вищої освіти. НУБіП став моїм фаворитом завдяки великій кількості міжнародних програм, зокрема можливості навчання за кордоном. А ще виявилося, тут активно співпрацюють з роботодавцями, що для мене означає гарні перспективи працевлаштування.


   Щодо вибору фаху, то тут все досить просто: зрозумійте правильно, але хочу бути керівником. А хто такий менеджер – це управлінець. Досвіду управління поки що майже не маю, тільки організацію шкільної команди, де була капітаном. Хоча змагалися ми у естафеті, а там для перемоги якраз важливо правильно розставити учасників. До речі, планую продовжити займатися спортом і у НУБіП: хочу займатися волейболом. Як бачите, я командний гравець, тому мені точно на менеджмент!

 

Ірина Кушніренко
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook