Перебіг вступної кампанії, якісна організація очного навчання - ці, та інші питання в центрі уваги наради деканату механіко-технологічного факультету

30 серпня 2022 року
   29 серпня відбулась чергова щотижнева нарада деканату механіко-технологічного факультету. Декан факультету Вячеслав Братішко розпочав засідання з представлення нового очільника кафедри тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів - доктора технічних наук, професора Євгена Калініна.

   Значну увагу Вячеслав Вячеславович приділив аналізу вступної кампанії. Приємна новина: після оприлюднення рейтингових списків вступників, рекомендованих за державним замовленням, стало очевидно, що вдалось на 100% закрити бюджетні місця на спеціальність «Агоінженерія» для випускників шкіл. На жаль, на спеціальності «Транспортні технології (на автомобілному транспорті)» ситуація дещо гірша. Отже, потрібно продумати і розробити стратегію та планувати профорієнтаційну роботу на наступний рік. І починати потрібно вже зараз. Декан вкотре наголосив на необхідності спрямовувати профорієнтаційну діяльність на популярні соцмережі та месенджери. Здійснюватися така робота має не лише на рівні факультету, а й на рівні кафедр. Важливим моментом залишається налагодження особистих контактів з представниками коледжів та технікумів.
   Наступним важливим питанням була якісна організація освітнього процесу в непростих умовах воєнного стану. Декан зазначив, що заняття розпочались організовано, згідно розкладу, явка здобувачів досить висока. Вячеслав Вячеславович вкотре нагадав про необхідність реагувати на повітряні тривоги та прямувати разом з студентами до сховища.
   На нараді були розглянуті й інші поточні питання життєдіяльності факультету.

 

Світлана Потапова, відповідальна за інформаційне наповнення веб-сторінки механіко-технологічного факультету
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook