Для студентів факультету харчових технологій буде запроваджена практика на підприємствах корпорації Візенхоф (Німеччина)

9 листопада 2014 року

 З 4 по 6 листопада на запрошення Корпорації Візенхоф делегація університету у складі директора ННЦ міжнародної діяльності В.А. Ткачука, декана факультету харчових технологій та якості продукції Л.В. Баль-Приліпко, доц.кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК В.Сухенко відвідала Німеччину. 

 
Основною метою поїздки було обговорення умов направлення студентів університету, а саме, факультету харчових технологій, на практику на підприємства корпорації Візенхоф, яка спеціалізується на виробництві і переробці продукції птахівництва. Компанія має 34 відділення, декілька десятків зареєстрованих торгових марок і понад п’ять тисяч працюючих. Річних оборот компанії складає понад 2,5 млрд.євро. 
 
У ході зустрічі проведено переговори з Директором компанії п.Коппом та керівником кадрової служби п.Бергелем, а також представником Федерального бюро з працевлаштування п.Цутером, який координує питання організації стажування іноземних студентів на підприємствах Німеччини. Найближчим часом очікується підписання угоди про співпрацю.
 
Вадим Ткачук,
директор ННЦ міжнародної діяльності
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook